![]() |
DLS Ultimate SP15 SPL
salutare tuturor !
vreau si eu , dc se poate , o parere a unui conoscator ! sensibilitatea acestui difuzor este destul de mare ( 99,9 dB (1W/1m) ) ... tinand cont de aceasta sensibilitate , si de numele acestui subwoofer ... este clar ca DLS SP15 este un subwoofer dedicat SPL ! cu toate acestea , SP15SPL nu este prezent la concursuri de profil ! dc a ascultat cineva acest subwoofer ... sami dea si mie o parere ... ! :rolleyes2 multumesc anticipat ! |
Re: DLS Ultimate SP15 SPL
Un difuzor cu sensibilitate mare nu este obligatoriu bun pentru SPL, iar un difuzor de SPL nu e obligatoriu sa aibe SPL mare.
|
multumesc frumos pentru raspunsul prompt !
atunci ... ce ar treb sa stiu despre acest subwoofer ?! este pentru SQ ?! |
Asa cum spui si tu, un subwoofer trebuie ascultat. Daca mie imi place cum suna un anume sub, nu e obligatoriu sa placa si altora.
Concluzia e ca trebuie sa asculti inainte sa cumperi. |
:) am inteles ... din pacate in galati nu prea am unde sa ascult acest subwoofer !
eu caut un subwoofer pt SPL ( dar pt mine ... nu vreau sa aprticip la concurs ) ... iar puterea de 500W ma avantajeaza destul de mult ( amplificarea va fi destul de ieftina + cablajele .. scap de deep :) ) multumesc inca o data !!! |
Atentie ! puterea difuzorului e cea pe care o suporta, si NU cea pe care o furnizeaza...
Cu alte cuvinte, puterea de care dispui e cea a amplificatorului !!! |
imi cer scuze .. mam exprimat gresit !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning