![]() |
jante 4x114.3 2 seturi
8 Attachment(s)
vand jante mitsubishi r 16 4x114.3-500 ron(anvelopele s-au dat)
artec r 16 4x114.3 cu anvelope 215 40 16,minim 2 sezoane mai merg-700 ron jantele au fost montate pe masina personala si rulate.nu au indoituri sau mai stiu eu ce interventii,vopsite etc.le vand ca am trecut pe r17 si 18.le tin degeaba,le dau la jumate din pretul achitat pe ele.0767463702.stima Jantele cu distanta intre prezoane 4x114,3 sunt compatibile/se potrivesc la: jenti aliaj chevrolet daewoo - chevrolet epica, chevrolet matiz, chevrolet espero, chevrolet evanda, chevrolet lacetti, chevrolet m100, chevrolet spark, chevrolet nubira, chevrolet rezzo, jenti aliaj honda - honda accord, honda accord coupe, honda prelude, jenti aliaj hyundai- hyundai accent, hyundai atos, hyundai prime, hyundai coupe, hyundai elantra, hyundai matrix, hyundai sonata, jenti aliaj kia - kia carens, kia carens rs, kia cerato, kia clarus, kia credos, kia magentis, jenti aliaj mitsubishi - mitsubishi carisma, mitsubishi colt, mitsubishi colt czc, mitsubishi lancer, mitsubishi space star, jenti aliaj nissan - nissan almera, nissan bluebird, nissan cube, nissan nv200, nissan nv200 evalia, nissan primera, nissan tiida, jenti aliaj smart - smart forfour, jenti aliaj volvo - volvo s40, volvo v40 |
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning