![]() |
Opel Tigra
3 Attachment(s)
motor 1.4 90cp
distributia schimbata la 160000km curea si role gates pompa de apa valeo filtru aer si polen schimbate schimbat tot de la frane pe spate+cablu frana de mana ulei GM+filtru bosch schimbat de cateva zile schimbat lichid de frana geamuri electrice servodirectie 2 airbag jante aliaj portbagaj clean bara spate clean bad boy capota leduri smd verzi interior fata/spate schimbate becurile de la plafoniera si portbagaj cu leduri smd albe oglinzi subwoofer+amplificator inmatriculata 2009 al 2-lea proprietar! ITP 2015 Se vinde doar cu perfectarea actelor! Pret 1900E accept si schimb! |
Re: Opel Tigra
valabil
|
Pret 1500E!
accept schimb si cu masini usor avariate! |
am mai schimbat
filtru benzina,garnitura galerie admisie,pompita parbriz,garnitura buson ulei si motorasul de relanti anvelope iarna (pe fata sunt bune pe spate ar trebui schimbate) |
valabil!
am schimbat antigelul toate amortizoarele cu unele sh dar in stare buna+refacut directia! |
valabil!
|
valabil!
|
pret nou 1399E fix
ca defecte ar fi putina rugina la suportul de la scaun costa vreo 50lei daca am timp o fac eu si nu e vopsita prea profesional |
8 Attachment(s)
valabil!
|
1 Attachment(s)
valabil masina nu mai are jantele din poze!
pret 1350E FIX |
valabil!
|
s.au schimbat bieletele!
pret 6000lei poate mai las ceva daca o dau intr.o saptamana! accept si schimburi de preferat in 4 usi doar pe ro (fiscal+anaf) |
valabil!
am schimbat si capetele de bara! pret 6000lei fix nu mai las absolut nici un leu si asa e mult prea putin! |
am facut ITP azi e valabil pana pe 30.04.2017
am schimbat si anvelopele in cateva zile voi schimba rulment+flansa amortizoare si bucsele de la bara stabilizatoare + facut directia din nou sa fie totul in regula PRET 6000lei |
pret 900E fix
sau schimb cu e46 fara acte,avariat,volan pe dreapta etc.. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning