![]() |
Cumpăr pentru 1300
Cumpăr bari,bord,fete de usi pentru Dacia 1300,
|
Re: Cumpăr pentru 1300
sunt interesat si de dispersoare fata/spate seima.nu mai vrea nimeni sa faca rost de bani?
|
Se pune problema pieselor care sunt pe cale de disparitie nici decum problema banilor, nu se face avere din dispersoare, etc.
|
Stiu ce spui doar ca cei care dezmembreaza dacii 1300 cam asta cred.chiar si asa tot nu găsesc ce imi trebuie.
|
bord de 1300 iti dau eu 100 ron cu tot cu ceasuri am si niste fete de usi dar nu ced ca sunt de 1300 sunt ceva mai noi la 40 de ron toate ..si niste manere usi interioare de spate noi 20 ron
|
pune poze cu bordul.ai si polita de sub el?
|
polita nu o mai am poze o sa pun
|
5 Attachment(s)
Daca esti dispus sa.l revopsesti am eu un bord de 1300. Nu e crapat,torpedou funtional, dar a fost vopsit si intre timp s.a deteriorat. Polita e sompleta,un pic deformata si putin rupta in partea stanga dar cred ca se poate lipi. Daca te intereseaza le curat maine si iti pun alte poze...
|
Īmi pare rau dar deja am făcut rost de tot ce am enumerate mai sus cu excepția dispersoarelor fata Cibie.
|
de unde domnu' ? ca de 3 zile caut dispersoare seima si nu dau de ele in romania
|
Pff...am luat la rānd toate paginile de pe olx si de pe tocmai.ro.l-am găsit pe un domn care avea Dezmembrari la Sibiu.in 300 de lei mi-a trimis barile frantuzesti,bordul complet plus poliția,stergatoare si tot ce era cromate pe masina,lampile seima,grila cu ochelarii...
|
Si am mai găsit pe cineva in Buzău căruia i-am dat 400 lei si m-a lăsat sa iau ce vreau de pe o Dacie din '77 dar i-am pus si alte piese in locul celor luate.
|
pfff...viata si ieftin...daca mai ai nr de la sibiu, poti sa-mi lasi, te rog un pm?
|
Am doua dispersoare Cibie Franta ptr. lampile din fata,mai am o bara cromata lata de fata Franta,buson cu chieie cromat de benzina,aerisiri cromate ptr.aripi spate si alte piese originale de Dacia 1300. Tel.contact:0770189676 sau 0728541668,
Dacia mea este nascuta in anul 1973 ,are 41 de ani,se simte foarte bine si circul cu ea.S-auzim numai de bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning