![]() |
Volkswagen GTI W12 650 concept
9 Attachment(s)
Volkswagen GTI W12 650 concept Motor: 6.0 litri, 12 cilindrii |
Re: Volkswagen GTI W12 concept
Masina e nebunie pacat ca e doar un concept! Niste informatii in plus: are motorul montat longitudinal in spate (adio bancheta), la fel ca si tractiunea care este tot pe spate! motorul e cel w12 de pe phaeton sustinut de inca 2 turbine si este cuplat la o cutie DSG. Jantele sunt pe 19" si au latimea 235mm pe fata si 295 pe spate!
|
arata criminal acest concept dak ar iesi macar 70% asa din cum arata aicea ar rupe,iar tractiunea spate este o noutate pt wv golf
|
WOW! supercar-killer!
|
La cifrele astea ramai fara cuvinte, mai ales pe un Golf! Cam orice concept socheaza prin ceva. Dar VW de 650 de cai inseamna culmea neamtului!
|
WoW!!!:shock: :shock: .....am ramas fara cuvinte...aaa...bomba masina..e superba ce sa mai zic... 6.0 litri, 12 cilindrii,650 cai putere,0-60 mph: 3.7 secunde e de invidiat...
:twisted: |
Misto rau de tot masina,da e naspa ca e concept.:-)
|
Extraordinara...Numa un lucru e mai mult ca sigur: multe bucati n-or sa fie :!:
|
|
Te lasa cu gura cascata...sper sa nu ramana doar un concept.
|
s-a terminat cu shmekeria... cat despre numarul de bucati , sigur isi ia si un roman (primu cred)
|
mie personal nu imi place cum arata..:|
|
Super tare masina! ;),....dar mai are o surioara mai mica ,care e mult mai rapida si anume skoda fabia RS01 wrc-500cp si 0-100 in 2,7secunde!!
http://www.autof1.ro/index/0100_kmh_...Cu_o_Skod.html |
Foarte tare masina.....te lasa fara cuvinte
|
un mic edit
Motor: 6.0 litri, 12 cilindrii biturbo Putere maxima: 650 cai putere / 6000 rpm Cuplu maxim: 750 NM / 4500 rpm Acceleratie 0-100 km/h: 3.7 secunde Viteza maxima: 325 km/h Atentie masina este doar un concept, deci nu este produsa in serie, asa ca nu are cum sa se vanda , deci nu-si va cumpara nici un roman |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning