![]() |
Opel kitch sau nu?
Salutare all! Am un opel astra f din 93....m`am gandit ca in urmatoarele zile sa ii fac urmatoarele chestii:
masina fiind gri m`am gandit sa pun 2 dungi negre pe mijloc, kitch? modelul gsi are prize de aer pe capota: m`am gandit sa ii fac si eu 2 aerisiri si sa dfecupez capota sub ele sa aiba un rol, kitch? as vrea si io niste raspunsuri.....multam si rog userii cu chef de caterinka sa se abtina |
Re: Opel kitch sau nu?
depinde ce vrei tu sa faci daca vrei sa faci un kich atunci apucate de TREABA.........si muta bafta
|
sal...parerea mea e ca:
1: dungile nu prea se mai poarta 2: prize de aer pe capota....depinde cum le faci...bafta! |
mai bine cauti prize de GSI originale...dungi...negre...dublate pe exterior de unele mai subtiri...cred ca ar arata bine
|
eu zic ca faza cu dungile nu prea se mai poarta dar c are daca le faci ...daca nu iti convine le dai jos si gata ....,iar faza cu prizele d aer eu zic ca e o idee buna dar ar trebui sa ii pui unele mai mari putin ca cele stok nu prea ies in evidenta....sar potrivi cu masina unele mai mari putin
|
as vrea si eu niste pareri ...niste idei ...am o astra ca a lui trafy ctz si nu prea stiu c sa ii fac ...niste kituri ceva unde as putea gasi si cam cat ar costa .DAtiva si voi cu parerea cam ce as putea sa ii fac
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning