![]() |
Porsche 924 Carrera GTS Club Sport
|
Re: Porsche 924 Carrera GTS Club Sport
Quote:
|
7 Attachment(s)
Porsche 924 CARRERA GT
Proprietarul in lauda ca are 66.000 km, e 100% original. Intre noi fie vorba arata foarte bine - cel putin din poze nu se vede vreo fisura in bord sau alt cusur tipic pentru 924. Pt. cei care nu stiu bine modelul din poze are 210 CP. Cel mai dopat motor de 2.0 montat pe 924 a fost pus pe Carrera GTR race car - 375 horsepower. |
Ai ramas setat pe 924, incearca si 944 dupa 19985, eu am trecut la acest model si sint mult mai incintat, diferenta este ca de la 944 la 911, in primul rind ecartamentul normal nu cu adaosuri, motorul cu injectie multipunct, cutia perfect etajata, frine eficiente.
|
Nici o injectie multipunct sau de orice altfel nu pleaca la sfert cum pleca injectia mecanica (cel putin pe masina mea ca nu vorbesc la modul general). Eu pe masina mea am frane de 924 turbo (identice cu cele de 944).
Si la Titi Aur pe circuit doar un 944 a scos un timp mai bun ca mine pe circuit in calificari cānd s-a mers la liber (Ionut mai exact). Si am fost vreo 10 - 924 si 944. Pe circuit diferenta asta mare nu prea s-a vazut. Starea tehnica a masinilor a facut diferenta. In intervalul 1970-1979 masina mea chiar are performante mult peste medie. 944 prinde obligatoriu 1980-1987 - adica alta grupa la retromobil. Ca si o concluzie daca as vinde masina asta as lua un 924 turbo sau un 944 turbo (imi place cum se misca masina lui Alex - 944 turboS). Din pacate 944 turbo S e f. rar si f. scump. |
Quote:
Cu dog leg cānd plecam de pe loc lasam 6 m de dare pe ambele roti ca si cum aveam cutie cu diferential blocabil (desi nu era cu diferential blocabil). Pleca masina altfel. Nu se compara cu actuala cutie facuta mai mult pentru confort. Ambele cutii sunt perfect etajate (dog leg mai scurta si mai de competitie, asta normala mai de confort si viteze mari) Doar din calitatea componentelor functiona dog legul ca o cutie cu diferential blocabil. Asta normala trage pe 2 roti fix 10 cm dupa care trage doar o roata. Adica puterea motorului in loc sa ajunga la drum se pierde aiurea. Daca le compari ca dimensiuni si greutate dog legul e la jumatate. (adica mai mica si mai usoara). De asta e de 2-3 ori mai scumpa. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning