![]() |
Audi TT Clubsport Quattro
12 Attachment(s)
Audi TT Clubsport Quattro Audi prezinta cu ocazia "Wörtherseetreffen" 2007 (intanire VW desfasurata in perioada 16-20mai, Austria) conceptul TT Clubsport Quattro. |
Re: Audi TT Clubsport Quattro
WOW de dreptul incredibil... nu am ce spune
|
Hmm ... frumusica ... putin cam patratoasa, in opinia mea ...
Aduce cu Beach Car-ul ala facut de Chip Foose & Co, nu mai stiu cum se numeste ... L-am vazut pe Discovery !!! |
Cat de frumos poate sa fie. Sa nu cumva sa te rastorni cu asa ceva ca nu prea o vad foarte sigura fara stalpii aia de rezistenta.
|
Cam urata si patratoasa(parerea mea),in rest imi place motorul 2 litri = 300 cai.
|
:shock: :shock: :shock:
ce marfa ar fi sa se transforme conceptul asta intr-un Audi TT RS.. |
fara suparare parera mea este ca e urata rau !! Dar motorul :D
|
prea misto :D
|
Frumoasa,dar are un aspect cam retro.
|
masina arata prea bine !!!! nu am ce zice !!! mi-a cam luat mintile , doar un pic :):)
|
Cu toate ca sunt fan devotat Audi, trebuie sa spun ca grilajul arata putin dubash...in rest, e superb:D
|
O asemenea masina te lasa cu gura cascata...interiorul este superb si exteriorul la fel...parbrizul imi pare cam mic si asta ar putea deveni un inconvenient.
|
mda... dragutzica, nu e foarte iesita din comun , atat k vreau si io pe ai mei 2L 300 cai plssss :twisted:
"la interior,numeroase accesorii din aluminiu" adik si airbagul??? :lol: :lol: :lol: |
de apreciat nenorocirea aia de TFSI,se vede ce stie Audi sa faca.....in rest masina nu ma atrage prea mult
|
nui nustiu ce (cam patratoasa) deci numi place dar motoru' no comment,si mai ales daca te rastorni cred ca, capul pasagerului sau al soferului o sa lase ceva urme pa asfalt:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning