![]() |
Dacia 1310 clasica
2 Attachment(s)
Vreau sa spun ca admir pe multi oameni de pe acest site care au reusit sa faca din masina lor(DACIA)ceva frumos.Eu unu as fi mandru sa merg cu una din dacile voastre pe care le prezentati mereu pe site.
Mi-ar face placere daca ati posta si voi aici niste comentarii despre dacia mea 1310 pe injectii... Ce as putea face momentan la ea...si aici ma refer la tunning Ceva frumos...si m-ar interesa si niste detalii la motor,gen de unde as putea sa cumpar un filtru de aer mai bun pt ea Mii de multumiri pt cei care vor posta si respect pt cei care fac istorie cu dacile lor:si aici ma refer la moderatorii forumului,la SGM,COX si la multi altii |
Re: Dacia 1310 clasica
[QUOTE=B-59-DPY;905411]Vreau sa spun ca admir pe multi oameni de pe acest site care au reusit sa faca din masina lor(DACIA)ceva frumos.Eu unu as fi mandru sa merg cu una din dacile voastre pe care le prezentati mereu pe site.
Ce as putea face momentan la ea...si aici ma refer la tunning Ceva frumos...si m-ar interesa si niste detalii la motor,gen de unde as putea sa cumpar un filtru de aer mai bun pt ea filtru de aer gasesti pe auto accesorii da gasesti si in comert pe la magazine de piese auto. iar la capitolul tuning ai avantaj k masina e stock si poti sa incepi cu orice de la zero. investitiile nu sunt prea mari avand in vedere ca dacia ta e tanara si o poti personaliza cu bani putini. |
14 Attachment(s)
Quote:
|
da ingrijita masina ta , destul de faina si in interior sa o stapanesti sanatos, sal
|
ms,insa vad ca nu prea primesc nici un sfat pt ea :(
|
pai vezi ce-ti place, eu asi incepe prin a cobora garda la sol, un capat de toba frumos, sau toba finala (daca nu te deranjeaza galagia sau frica de copi)
niste jante dar pana ajungi la jante ia-ti niste capace mai frumoase (nu ma refer incarcate,spinere si alte dracii, ma refer ceva care sa fie ok) si poti sa pui o sita in loc de glila de plastic pe care sa o vopsesti neagra ca sa nu sara in ochi ditamai plasa de muste, prelungita capota putin peste faruri, sa-ti tragi capota in folie neagra mata... (pana aici maxim 200 lei) idei sunt multe, depinde cat de multe vrei sa faci si cati bani esti dispus sa cheltui |
ceva capace faine ar fi cele de solentza, arat destul de bine pe dacie parerea mea, sunt simple si nu sunt incarcate cu tot felu de spite, sau scoase naspa inafara
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning