![]() |
***DEZMEMBREZ BMW-uri e36***
10 Attachment(s)
Dezmembrez bmw-uri e36
piese disponibile: plafon de M3 sedan modelul fara trapa impecabil complet plafon M3 break model cu trapa impecabil complet bandouri M pt sedan,touring la bucata senzori parcare originali BMW macarale electrice geamuri fata-spate sedan radiatoare de apa mari clima digitala 2 bucati complete aripi pt sedan break compact FL si NFL capote de sedan 3 bucati motor 1.8i m43 complet cu anexe si cutie motor 2.5i m50 vanos la dezmembrat pompe de benzina usi complete ceasuri bord jante 15 cu anvelope iarna ap noi DOT 2011 faruri zkw fete de usi sedan interior break semipiele in stare buna coaja de bord model cu airbag pt sedan 3 bucati sirocco original bmw e36 grup carcasa mare raport 3.15 si 2.93 grup carcasa mica raport 3.45 discuri spate si normale si ventilate+etrieri discuri fata aproape noi difusoare de 40W pt fata truse chei complete suspensii normale complete arcuri M-technik fata arcuri sport spate h&r mov+inca 2 seturi albastre si rosii plasa animale pt touring +multe altele care nu mi le amintesc acum 0765701283 |
Re: ***DEZMEMBREZ BMW-uri e36***
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
User neserios, trimite piese defecte, rog cei care au mai avut probleme cu el sa scrie
|
Si eu am avut probleme cu el acum cateva luni, mi-a trimis niste stopuri cu apa in ele, sustinand ca sunt impecabile, fara defecte.
|
2 amortizoare fata..in stare cat mai buna ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning