![]() |
Cumpar machete
Sa fie la scara 1:24. Sariti cu oferte, ca sunt multe pe lista :lol:
- Ferrari 360 Modena (orice producator) - Ferrari 550 Maranello (Bburago) - Ferrari 275 GTB/4 (Bburago) - preferabil pe rosu - Ferrari Mythos (Guiloy) - Ferrari 365 GTB Daytona (Majorette) - Ferrari 250 GTO (Jouef) - Ferrari LaFerrari (orice producator) - Bugatti Veyron (Speedy) - Lotus Elise (Welly) - Opel Speedster (Welly) - Mercedes S550 (Jada Toys) - Volkswagen Golf Mk1 (Fabbri / White Box) - Volkswagen Golf GTI (Fabbri / White Box) - BMW 1600ti (Fabbri / White Box) - Mercedes 190E (Fabbri / White Box) - Shelby Cobra 427 S/C „Mistress of Fire” (Franklin Mint) - BMW Z8 (Franklin Mint) - orice macheta premium 1/24 de la producatorii Ebbro, CMC sau Highway61 (stiu ca sunt extrem de greu de gasit, si sunt mici sanse ca cineva de pe forum sa aiba de vanzare, insa incercarea moarte n-are ...) |
Re: Cumpar machete
Salut,
Ti-am trimis un mesaj pe privat. Multumesc. |
Adaug: - Alfa Montreal (Fabbri / Whitebox / Hachette)
|
275 GTB/4 achizitionat! :D up cu restul!
|
Adaug: BMW M3 E36 - Bburago Italy
|
vezi ca sunt la special kage niste highway 61
|
le-am vazut deja. Mai astept :-) mersi oricum!
|
Adaug: - BMW M3 E46 (sunnyside / Superior)
|
Adaug: - BMW 328i (Welly)
|
BMW 328 E46 -75lei
Alfa Romeo Montreal portocaliu - 50 Lei Pentru poze vezi topicul meu. |
Am eu Shelby Cobra "Mistress of Fire". :rolleyes2
|
UPDATE:
- Ferrari 360 Modena (orice producator) - Ferrari Mythos (Guiloy) - Ferrari 365 GTB Daytona (Majorette) - Ferrari 250 GTO (Jouef) - Bugatti Veyron (Speedy) - Mercedes S550 (Jada Toys) - Volkswagen Golf Mk1 (Fabbri / White Box) - Volkswagen Golf GTI (Fabbri / White Box) - BMW 1600ti (Fabbri / White Box) - Mercedes 190E (Fabbri / White Box) - Shelby Cobra 427 S/C „Mistress of Fire” (Franklin Mint) - BMW Z8 (Franklin Mint) - orice macheta premium 1/24 de la producatorii Ebbro, CMC sau Highway61 (stiu ca sunt extrem de greu de gasit, si sunt mici sanse ca cineva de pe forum sa aiba de vanzare, insa incercarea moarte n-are ...) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning