![]() |
Despre noi..
1 Attachment(s)
Daca tot ne-am prezentat masinile de ce sa nu ne prezentam si pe noi? Acum nu are asa mare importanta dar acest thread poate ajuta noii useri sa ii cunoasca mai bine pe cei existenti.
Am sa incep eu: Nume: Vali Porecla: Grasu :D Varsta: 18 Permis auto: DA Ocupatia: Elev la Electromures Masina: Oltcit 11 RM Hobby-uri: masini, net, electronica, muzica, mancare EU... |
Re: Despre noi..
2 Attachment(s)
La sfatul lui vali-tgm, am decis sa ma prezint si eu ca sa nu mai existe discutii.
Fac si eu o copie a postului lui vali-tgm: Nume: Alex Varsta: 17 Permis auto: Nu (inca) Ocupatie: Elev la Electromures, si altele Masina: inca nu, dar sa speram ca vine pe viitor Hobbyuri: calculatoare, electronica, masini, mecanica, filme |
1 Attachment(s)
Nume: IoJi
Porecla: PIJ-u Varsta: 20 Permis auto: DA Ocupatia: ---Pensionar--- Masina: Skoda Octavia(4X4) Hobby-uri: MASINI, si >>>MANCARE<<<< :lol: hihi la fel ca Korne :D pardon :) |
1 Attachment(s)
Nume: Korne
Porecla: Schumi Varsta: 18 Permis auto: cat de curand:D:D:evil: Ocupatia: ajutor de inlocuitor de bagator de seama...la papiu Masina: B4 1,9 TDI Hobby-uri: masini, mancare(!!!), muzica scuze pentru multipost, dar iata si o poza cu Schumi ganditorul calare pe Leana lui iubita:D:D si cam murdara... |
Nume: nutu
Porecla: nam sau nu stiu Varsta: 28 Permis auto: DA b,c,d,e Ocupatia: ---fac bani--- Masina: nissan patfinder. deocamdata Hobby-u:twisted: ri: MASINI,FEMEI, BANI si |
1 Attachment(s)
Nume : Eddye
Porecla : Eddye Varsta : 20 Permis : A,B Ocupatia : Sterg praful de pe banciile facultatii,cheltui banii parintiilor :)) Masina : am avut Dacia 1310 din `88 zisa si FURIA , acuma conduc A6 a lu tata Hobby : Masini , motoare , muzica , femei , sportul |
Atatea usere din mures si numa cativa ne am prezentat :| hai mai cu tupeu
|
PIJule, poate le e rusine la oameni:D:D
|
In sfarsit s-a mai dezghetat lumea...dar inca mai asteptam si alti useri din mures...
|
2 Attachment(s)
Nume: Levi
Porecla: Senzor Varsta: 22 Permis auto: Da Ocupatia: Fac de toate si nimic Masina: Volkswagen Golf II GTI Syncro Hobby-uri: Muzica, masini, calculatoare, net |
Sa nu uitati de mine !!!Uni si muncesc;))
Nume: Mihai Porecla:Evident Calu Varsta: 25 Permis auto: Da B,C Ocupatia:Taximetrie deocamdata Masina: Skoda Superb 1,9TDI Hobby-uri:Poluare fonica in formare |
La porecla, il corectam pe dragul nostru prieten calutzu... pentru toata lumea: el e NIIIHAHA:lol:
|
EXAGERATTTT Schumiii da hai zii cine io dat porecla ???????????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D se eu zic sa se si portiveste :)
|
deci, scuzati offtopicul, dar asa e...PIJu a inceput cu niihaha... apropo...si pe promotie am scris la fel: "PT. NIIHAHA":)
|
Mdap.Bravo .:???: Sa va aduc la cunostinta.Porecla am incasato in cls a 9a de la maistru :lol: Am uitat sa ma asez pe scaun asta e :D.Acuma stiti si voi de unde vine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning