![]() |
Proiect Octavia
1 Attachment(s)
Sa incepem cu inceputul. Asa arata cehoaica la maritis:
|
3 Attachment(s)
Asa arata azi, gratie jentilor TSW Zenon pe 17\", incaltate cu Falken FK451 225x45 ZR17:
|
jeff presimt ca ai niste poze pt noi.... ce repede circula vestea :wink:
edit: super jentile, arata frumos masina edit2: jeff, stopurile cu fond negru a-r arata grozav. si folia sa o pui neagra, nu albastra cum aveai tu o tentativa mai demult :wink: |
Lucrurile nu se opresc aici :wink:
Urmeaza: suspensii reglabile, stopuri clare, folie, bodykit... Sunt curios de sugestii. De exemplu, stopuri clare pe argintiu sau pe negru? etc |
Bestiale jantele :shock: Am vazut masina live astazi parcata mai jos de Atu , dar pe tine nu te-am vazut prin zona ...... sunt niste bijuterii rotile ... sa le rulezi sanatos !
|
Mersi de aprecieri :wink:
Stopurile vor fi negre - si akimoto zicea ca merg mai bine cu folia... Alte idei?... |
daca ti-as zice parerea mea , te-ai supara , dar na ... fiecare cu pareriile proprii , aniuei is faine jantele ( cel putin din poza ) ...
ce fel de badichit poi ? |
Parerile-s ca gaura c#rului: toata lumea are una, dar nimeni nu prea e curios de a altuia...
Eu sunt curios de toate parerile, pro si contra, poate iese ceva constructiv. Badichit inca nu stiu, s-ar putea sa ma limitez la niste fuste si praguri. Fara eleron. |
3 Attachment(s)
Astept si eu sa-ti pui stopurile sa vad cum vin :D ca tot argintie am si eu... si e dilema cu ce model sa aleg... ca nu da nimeni pe probate. :lol:
sper ca nu te superi ca atasez si eu niste modele de stopuri ;) |
O sa ai de asteptat, prioritare sunt suspensiile :wink:
Eu am ochit niste stopuri cum sunt cele din dreapta jos, ultima poza. |
pai daca tot ziceai ca prioritare sunt suspensiile... eu am niste arcuri + amortizoare sport (pt vw, audi, skoda si seat) care le tin de vreo 6 luni si nu fac nimic cu ele.. arcurile sunt ABT si amortizoarele Kony yellow shoks reglabile... daca te intereseaza nr meu este 0722.429.422/0788.215.543 pretul este de 500E
|
1 Attachment(s)
nice car ;) ....... stau bine jantele pe ea
kiar daca e tuning virtual arata bine .... si ar sta bine si cu stopuri clare :) |
@BIZ: arata mijto, doar ca e o imposibilitate pentru strazile noastre :wink:
@AudiPerformance: mersi, deja am vb de suspensii cu cineva. |
:) .... daca am sa gasesc ceva si pt strazile noastre am sa pun :P ..... ma rog ... am vrut sa iti faci o idee cam ce ai putea face le ea ;)
|
Re:
Quote:
sunt sigur ca ceea ce va iesi din \"cehoaica\" la final va fii o bijuterie , si iti urez succes in ceea ce vrei sa-i faci. sugestii : stopuri de genul de care ziceai (pe fond negru) , folia neagra , si ai putea incerca ceva subtil si la faruri , grila , ca nu te-ar costa prea mult. singurul neajuns al masinii aleia este motorul (parerea mea , nu da cu paru') inca o data , succes :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning