![]() |
Brabus SV12 S Biturbo Coupe
2 Attachment(s)
Brabus prezintă cel mai puternic si rapid coupe scos pe piaţă. Numit SV12 S Biturbo Coupe, acesta se bazează pe ultima versiune a Mercedes CL 600 şi are 730 CP (537 kW), 1320 N/m iar viteza maximă este de 340 km/h
|
Re: Brabus SV12 S Biturbo Coupe
ft desteapta masina si frumoasa.. am avut placere sa stau intr-una ... criminala
|
lol bah ne lasi :)
ontopic 1 word B R A B U S |
Quote:
|
Astia nu se potolesc cu valorile astea tembele pentru cuplu! Barem de puneau motorul ala pe un G klasse, tractai o barca de 12 metri!
|
:yikes: :yikes: :yikes:
Pfffff , da ce masina ii. Cred ca 10 din astra meu n-ar scoate atata. :shock: :shock: :shock: |
super frumoasa :Doricum brabus a scos modelee si motorizari prea tari:Dmi`ar place` sa vad una pe strada in spatele meu sa se auda k un AVION;));)
|
Quote:
|
Maina e marfa da astia de la Brabus si de la Amg exagereaza din ce in ce mai mult. Au ajuns sa puna limitatoare de cuplu si viteza k altfel se dezmembreaza masinile.
|
Ce pot sa spun, foarte frumoasa, dar alt aspect care mi s-a parut deosebit este prezenta ledurilor :)
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina da vb lu andrei deja se exagereaza cu motorizari.oricum frumoasa masina si super performanta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning