Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia 1310! (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/41265-dacia-1310-a.html)

aerocazan 15-05-07 19:05

Dacia 1310!

Numele meu este Razvan Dadalau si am o rugaminte fata de pasionatii automoboilismului. Sunt interesat in achizitionarea unui autovehicul Dacia 1310 de competitii. As dori sa ma ajte cinva sau sa ma indrume spre un astfel de "bolid". Ma intereseaza o masina ce a mai concurat in campionatul national de raliuri sau vtm, adica sa aiba fisa de omologare! Ma puteti contacta la adresa de e-mail: [email protected]

Va multumesc!

ICE-M@N 15-05-07 19:15

Re: Dacia 1310!

sal , cam greu de gasit

B-61-KYS 15-05-07 22:46

Salut..sunt Stan Papusha si ii vreau masina de concurs a lui MArisca sau a lu Leu!Dau banu gheatza cuburi ;)

caphonne 15-05-07 22:59

nu luati omul la misto si nu transformati postul intro caterinca asta e are vointa .
frate ce cauti tu gasesti foarte greu sau deloc asemenea masini nu se vand asa usor plus de asta tre sa scoti o suma frumusica din buzunar mai bine apucate si fati tu una :)bafta

Ghimpe200 16-05-07 00:41

Corect,vorba lu caphone,decat sa dai banii pe una gata facuta,sa te usture dupe aia,mai bine dai banii pe una si ti-o faci u,cred k iesi si mai ieftin,si o sa fie si mai pe gustul tau.

aerocazan 16-05-07 13:22

Mda.

Ar trebui sa se gaseasca! Avand in vedere cate au fost!?

trafy-vr6 16-05-07 13:26

tot ce pot sa iti spun e ca aveam o cunostinta in oradea care avea o dacie modelul sport...cea cu 2 usi facuta pt raliuri. Nu stiu exact daca a concurat pt ca nu am intrebat...dar stiu sigur ca motoru era gordini aspirat...asa mi`a zis..nu am intrebat multe detalii pt ca nu am fost interesat. Ultima data cand am vazut`o avea parbrizu crapat si praf de 3 cm....daca esti interesat da`mi un PM si o sa caut pozele eventual o sa incerc sa dau de persoana respectiva...cand am vb cu el zicea ca nu e sigur daca o vinde...asta fiind acuma 1 an si ceva:(

caphonne 17-05-07 23:15

vinde sgm dacia nebuna nu e departe de una de raliu e turbo suspensie rigida si multe altele :) acum nu stiu daca a glumit sau a vorbit serios :)

CaLiN_1 19-05-07 00:53

Si mie imi plac daciile de raliu.Din pacate se gasesc foarte greu pentru ca is foarte putine.Era o dacie sport de raliu (neagra)prezentata de cineva pe daciaclub la sectiunea(cat costa asa ceva,daca bine imi amintesc)care a concurat in CNR sau Vtm dar nu cred ca ii era de vanzare.Pe urma mai este d-nul Gabriel Miclausu care are o Dacia Sport gri care are motor de renault fuego din cate stiu eu,a participat cu masina in 2005 in Campionatul de Viteza in Coasta si acum a participat la ACR.Daca vrei am poze si filmulete cu el.Tot in 2005 a participat d-nul Eduard Cozma cu o dacie sport alba dar si-a schimbat masina de raliu(Lancia Delta,si acuma Dacia Logan de raliu)si nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Eu iti doresc multa bafta in gasirea masini!.Pacat mare ca sunt foarte putine

aerocazan 21-05-07 22:47

Din pacate.

Asa este sunt putine si lumea e din ce in ce mai putin interesata de trecutul nostru, mai ales in lumea cometitiilor automobilistice. Dupa cum vedeti sunt cateva masini "bucatele cu istorie" ascunse pe ici pe colo. Intrebarea e: Cum ajungem la ele.
p.s: ma bucur ca mai sunt oameni pasinati de vechiile masini. Sper sa purtam in continuare ceva discuti pe aceasta tema!

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning