![]() |
Etapa viteza 26-27 martie (topic inchis)
1)Cine merge la BUC?
2) Cine participa? Eu unul ma risc sa particip :) |
Vezi ca nu mai e pe 27 :lol:
|
da acum am vazut :oops: soryy pt post...Oricum ramine valabil pt 2-3
|
pe 4 nu cred ca e luni, iar pe 1 si pe 2 e deschiderea CNR, dar, poate ca unii inteleg mai bine lucrurile simple \"liniutele\" si o sa prefere bucurestiul :D.
|
Eu le prefer pe amandoua :D Asa ca pe 1 si 2 noi o sa fim probabil la Brasov ... iar pe 3 dimineata ne intoarcem sa luam masinile din Craiova pentru liniutele de la Bucuresti ! :wink: Sper sa nu intervina altceva in program ... o sa ne mai gandim in functie de evolutia situatiei !
P.S Cine are mai multe detalii despre Brasov il rog sa mai scrie aici ... dar va rog sa fie informatii credibile ! |
NSL_doru :
Quote:
|
salutare robert.
Creca ai inteles mataluta gresit. Doru nu zicea ca ne intoarcem in Craiova ca sa luam masinile \"preparate\" pentru liniute ,ci ca venim ca sa mergem impreuna la LINIUTELE ce aveau sa aiba loc la Bucuresti. Hai pa |
Pai daca imi aduc eu bine aminte voi la BRASOV ati fost cu masinile cu care ati venit si la Buc. Deci cine nu a inteles si ce nu a inteles
|
6 Attachment(s)
Da KAD`ule au fost cele de la Brasov si au mai venit si din Craiova ... Nu stiu de ce ma obosesc sa iti raspund ca oricum esti rautacios :lol:
P.S. Dau o pereche de Pampers daca ai nevoie :wink: |
Pai nici eu nu stiu ca ma chinui sa vb cu tine ca si asa nu am ce.
Oricum nu ma intereseaza de ce balarii faceti voi si stii bine de ce. :wink: Ca oricum nu faceti nimik :wink: pt ca nu aveti cu cine :wink: Hai pa |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Lasati orgoliile deoparte ... pentru ca nu aduc nimic bun si nici nu ajuta cu nimic pasiunii voastre.Pana la urma ce facem cu \"viitorul curselor in Craiova\" ? Exista ... sau ne lasam :?: |
Iar vad ca te bagi aiurea in seama si esti pe dinafara.
Ce nu intelegi vrei sa o spun mai clar o spun ca sa fii multumuit : ESTI MIC SI NU STII NIMIC.Sa nu zic mai multe ca te superi,nu ca m-ar interesa,dar nu am chef de discutii. Daca vrei sa inveti,stai linistit,intreaba,nu face tu pe desteptul ca nimeni nu s-a nascut invatat !!!!!! Despre ajutat nu cred ca avem ce discuta si inca o data iti zic STII TU DE CE: NU SUPORT PRIOSTIIIIIIIIIIIIII. PUNCT SI CU ASTA AM INCHEIAT. NU ma contrazic singur ci urmares ce scrieti ca sa stie lumea adevarul nu minciunile. :wink: |
Eu nu cred ca ma bag in seama.Ti-am raspuns.Tu ai intrebat!
Nu cred ca fac pe desteptul pt. ca nu e cazul ! Eu cred ca am intrebat intotdeauna ... si am avut pe cine sa intreb ! Nu fac pe desteptul pentru ca stiu bine ca am mute de invatat si pe deasupra spre deosebire de altii imi cunosc lungul nasului ! Se pare ca de la tine nu prea am ce invata pentru ca nu stii decat sa te certi ! Imi pare rau ca spun asta ... iar pentru aprecierea de \"prosti\" multumesc frumos ... e parerea ta ! P.S Spune tot adevarul pentru ca vreau sa il stie toata lumea ! NU AM MINTIT NICIODATA si nici nu imi este frica de adevar ! Singurul adevar e ca muncim mult sa putem face ceva ... iar acel ceva este acest mic club care are acte legale si cativa membrii pe care ii stii ! Si in continuare ma zbat sa avem curse in Craiova ... si in curand vom avea ! Am promisiuni ca vom vedea si noi macar acele liniute ! Nu imi place sa intru din nou in polemici . Imi pare rau ca ti-am rapsuns si asa ... O sa revin din nou la atitudinea mea de la inceput ... IGNORANTA ! Cu respect ! |
hooooo!!!!brrrr!!!gata!!!KAD'ule lasa ma oamenii sa isi faca treaba lor...poate chiar au dreptate si ajuta cu ceva cursele din craiova...acum si ceva pentru nls_doru:ma omul este mai mare,are mai multa experientza a vazut mai multe curse ca tine si nu consider ca un conflict cu el nu iti face bine nici tie nici prietenilor tai....parerea mea fara suparare!!!!asa ca va rog frumos sa incheiatzi acest conflict...
referitor la topic consider ca are o denumire usor cam drastica pentru ca viitorul curselor din craiova exista....cat este de alb sau de negru nu pot sa va spun ca nu sant houdini dar ideea e ca el exista....partea cu lasatul o consider o parere sceptica a celui care a deschis topicul...un lucru va pot spune cu certitudine....cursele din craiova vor merge inainte cu sau fara mine,cu sau fara cioara,cu sau fara extreme racing club sau oricare alt club!!!!asa k va rog postatzi aici lucruri care sa ajute si sa faca sa creasca nivelul curselor din craiova....nu mancatorii si certuri....care nu fac decat sa demigreze imaginea curselor din craiova in fatza tzarii....pentru ca la sectiunea craiova nu intram doar noi...cei din craiova... P.S.:pentru certuri exista PM-urile!!! :D :D :D [/b] |
felicitari, GAB35DJ
m-a deranjat numai ca mi-ai rapit placerea de a le da eu aceste sfaturi multumesc de ajutor |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning