![]() |
Cu ce nu pleci de akasa cand iesi undeva ( afara / club / piata :D )
ma gandeam ca majoritatea ..cand pleaca de akasa se gandesc ce sa'si ia la ei ..ce le trebuie unde merg..da sunt anumite lucruri pe care le porti tot timpu la tine ..CARE's ALEA ? :D
|
Re: Cu ce nu pleci de akasa cand iesi undeva ( afara / club / piata :D )
hai ca`ncep eo .. pai de obicei nu plec de aksaa fara telefon ..chei si bani ...plm is si eo curios ce va luati la voi ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
cred k vroiai sa spui "fara ce nu pleci de acasa"...:|
oricum, topic IIIIIII-NUUUUU-TILLLLLL....sa-mi dai te rog un pm cand te apuca curiozitati din-astea gen 'ce culoare au boxerii dp tine' sau 'in ce pozitie dormi noaptea' si te hotarasti sa mai deschizi un topic la fel de lame, sa stiu sa postez si acolo... |
Quote:
|
hahaha unde aici pe topicul asta pe care tu l-ai deschis, tu iti raspunzi si tot tu faci un poll la care votezi doar tu? :lol: adevarul k prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. hai k eu am incheiat cu tine, poti sa-ti raspunzi mai departe si in numele meu. cred k stii vb aia, "ti-am dat prea multa importanta bai zd****ta ;-)
|
k ...nice having you around ..b`bye
|
nu vad de ce trebuie sa va certati,omul a deschis un topic si nu mi se pare cel mai inutil topic de pe forum asa ca .......nu vad de ce atata agitatie
oricine cred ca nu pleaca de acasa fara telefon si bani :) asa pot sa spun si eu ca nu plec de acasa fara adidasi :) eu unul nu am nimic fara de care nu pot sa plec de acasa ,in general ma bucur ca plec :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning