![]() |
Vand pisik!!!
6 Attachment(s)
Vand pisik an `91 mot 2.0 24v 15o cp , piele , trapa , geamuri fata electrice, muzica . restu poze... optional .....dau si un motor de 2.5 24v refacut complet....! Pret 7200 si 8000 cu tot cu motorul de 2.5 !
Singurele defecte ale masini sunt ca are bara fata putin crapata si parbrizu crapat!( asa am luat`o) Va rog fara comentarii inutile! TEL 0730182156 |
Re: Vand pisik!!!
masina arata super bine..si as fi interesat sao cumpar dar e prea exagerat pretul!
|
Cu 9000 iti iei din 2000 si arata mult mai bine ca a ta.
Sa fim seriosi daca iei 5000 sa fi multumit. |
Daca nu ati citit introducerea va rog sa va abtineti .......! Pt ce`i ce nu sunt interesati sa cumpere am sa va rog parerile sa le tineti pt voi iar cei care sunt interesati de masina cu adevarat pretu` este discutabil...in functie de cat de interesat este fiecare! MULTUMESC
|
Quote:
|
Da dar a bagat bani in ea nu trebuie sa scoata si pe aia :))
Acum daca omu cere ata ce sa-i faci prost ala care da banu :) |
am dat 5500 pe ea acum 2 luni ......!
|
Oricum masina e frumoasa, fara accident, si proprietarii precedenti au avut mare grija de ea. Deci up! Ii mai trebuie doar A\C. :)
|
eu sunt chiar interesat ...fami un pret bun si o cumpar dar 7000 e chiar exagerat de mult...totusi e din 91
|
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP combinatii cu masina mai ieftina .......masina nu "tigai"!
|
Hai sus cu ea combinatie cu atv`u moto aprilia rs sau honda cbr de 125 negociabil...:D:D:D:D
|
pret belea 6500 in urmatoarele 48 ore!
|
iti dau 3 ATV-uri de 250cmc model sport nu ca alea utilitare, evacuare pe mijloc, noi toate, in folie!
|
Quote:
|
1000 e pret la masina poate asa vrea cineva ( in urmatoarele 3 ore ) !:D
Sa vedem asa am clienti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning