![]() |
PayPal accepta si Romania
De cateva zile si Romania a aparut in lista tarilor acceptate de catre PayPal.
Momentan se pot face doar plati, iar suma intiala maxim admisa este de 100USD suma care sper sa cresca dupa verificarea identitatii. eu am folosit un card BCR Visa Clasic in USD si a mers fara probleme. Detalii... PS: nu stiu care ar fi sectiunea potrivita pentru o astfel de stire |
Re: PayPal accepta si Romania
1 Attachment(s)
Se pare ca au cam inceput cu stangul
|
de ce ? ce-ai patit
|
eu nimic, dar daca te uitai la giful atasat vedeai ca ne-au pus la steagul tarii steagul cu stema de pe vremea lui Ceausescu, mai multa lume le-a dat mail de acum vreo 6 zile sa-l schimbe dar ...... se misca cam greu
|
Cred ca stirea asta era mai potrivita in sectiunea asta https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html
|
au schimbat steagul :D
|
Quote:
E foarte enervant ca nu am acces online la contul de banca care corepunde cardului meu, asa trebuie sa astept pana la sfarsitul lunii sa vad codul trimis de paypal pt. verificarea identitatii. Sa stiti ca cei de la paypal sunt foarte comunisti si daca li se pare ceva suspect la contul vostru il vor inchide fara nici un drept de apel, dar faptul ca 90% dintre vanzatorii de pe ebay accepta plata prin paypal, iar riscul de frauda este mic, este de ajuns pt. apela la serviciile lor. |
aveti idee daca mai exista limita de bani pe paypall Romania
|
Quote:
ce limita? nu e nici o limita cand devi user verificat, doar ca nu poti primi bani :( |
Quote:
iar cu inchisul contului banuiesc ca o fac daca faci "manevre"... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning