Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Accident (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/412299-accident.html)

dbie94 02-08-14 19:14

Accident

4 Attachment(s)
Mergeam linistit pe un drum judetean si intr`o curba o doamna a a pierdut controlul si a intrat in mine ( in partea stanga )

Masina mea este un Opel tigra 1.6 16v din 1996

Mi-a avariat roata , ce se vede in poze si ceva pe la roata care bate, se blocheaza volanul in viraj . Si scaunul de la sofer din cauza ca a zburat o bucata de plastic fix in tetiera ( nu stiu cum am scapat sa nu mi se implante acel plastic in cap )

Roata freaca foarte tare de telescop si scoate zgomote ciudate la viraje si la denivelari .

Intrebarea mea este , cum ii dovedesc eu constatatorului ca masina mea are probleme grave la directie din cauza accidentului ?

Roata mea arata fix ca cea din poza , in celelalte poze e schimbata roata ca sa pot aduce masina acasa .

Cam cu ce suma m-ar despagubii ? pentru ca daca as primii 2.000 lei nu m-as mai chinuii sa merg sa o repar , mai bine o dezmembrez si strang bani pentru alta .

Marti o sa mergem la constatator .

Budy_ 02-08-14 19:48

Re: Accident

Depinde de firma unde are ea asigurari,oricum ei o sa iti faca o oferta cam la 60 % din valoarea reala.....

dbie94 05-08-14 20:08

Azi a venit inspectorul sa faca poze la masina .

A constatat ca pagube : Portiera sofer , oglinda , anvelopa , janta ( din tabla ) , clema far rupta ,aripa fata , aripa ornament , capace roti , brat , fuzeta ( a constatat ca toate acestea trebuie inlocuite ) .

Cam cu cat credeti ca ma v-a despagubii ? a zis ca imi v-a oferii 50% din pretul lor ca fiind noi .

Budy_ 05-08-14 21:16

Quote:

Originally Posted by dbie94 (Post 5731774)
Azi a venit inspectorul sa faca poze la masina .

A constatat ca pagube : Portiera sofer , oglinda , anvelopa , janta ( din tabla ) , clema far rupta ,aripa fata , aripa ornament , capace roti , brat , fuzeta ( a constatat ca toate acestea trebuie inlocuite ) .

Cam cu cat credeti ca ma v-a despagubii ? a zis ca imi v-a oferii 50% din pretul lor ca fiind noi .

peste 2000ron.
Oricum spune-le ca vrei sa mai faci tu o constatare in service autorizat . si le ceri factura unde te duci sa fac constatarea..pe urma te duci la ei..daca costa mai mult la service decat iti ofera ei.. automat o sa iti dea mai mult. daca nu..accepti ce iti ofera ei..si gata

dbie94 05-08-14 21:26

Nu mai am timp sa umblu prin service`uri pentru ca duminica plec din tara si vin doar peste o luna . Daca mi-ar da 2.000 lei ar fi bine dar eu sincer nu prea sper la atata .

Multumesc mult pentru raspunsuri .

Budy_ 05-08-14 21:28

Quote:

Originally Posted by dbie94 (Post 5731803)
Nu mai am timp sa umblu prin service`uri pentru ca duminica plec din tara si vin doar peste o luna . Daca mi-ar da 2.000 lei ar fi bine dar eu sincer nu prea sper la atata .

Multumesc mult pentru raspunsuri .

Unui prieten pt far stanga spart + aripa stanga indoita putin + capota indoita putin.. a primit 1400ron...
Toata reparatia l a costat 500lei.

Bafta,sa scrii aici cat ai primit.sunt curios

dbie94 05-08-14 21:30

O sa revin cu un raspuns .

Ce masina avea prietenul tau ?

All times are GMT +2. The time now is 11:22.

- Copyright 2026 4Tuning