![]() |
se "inteleg" ashtea?
Sal....mi-am luat un amplif MAGNAT RX 44 care are caracteristicile urmatoare: * amplificator auto 4 canale
* putere o 4 ohmi, stereo: 4 x 125W RMS (4 x 250W max) o 2 ohmi, stereo: 4 x 160W RMS (4 x 320W max) o 4 ohmi in punte: 2 x 325W RMS (2 x 650W max) * Raspuns in frecventa 5 Hz - 50 Khz * THD < 0,05 % (1 kHz) * filtre LPF si HPF variabile 40-300 Hz, 12 dB * filtru subsonic 15 Hz, 12 dB * Bass boost variabil 0-15 dB la 45 Hz * dimensiuni 350 x 350 x 261 mm * intrari / iesiri RCA aurite ...stiu ca parerile sunt impartzite cand este vorba de seroa Rx de la Magnat! si vreau sa pun 2x HERTZ ES 200: Power Handling: -peak 400W -continuos 200W |
Re: se "inteleg" ashtea?
completare:
si vreau sa pun 2x HERTZ ES 200: Power Handling: -peak 400W -continuos 200W impedance: 4 Ohm Frequency response: 30-400Hz Sensitivity: 91 dB/Spl ma intereseaza diametrul asta de 20 pt ca vreau sa le montez in spate pe luneta! deci e ok?suna bine?nu e prea puternic amplifu,risc sa ard subwooferele?si ce set de cabluri mi-ar trebuii,nu f scumpe,am inteles ca Dietz ar avea pretz ok! merci mult |
nu s-au nascut magnaturile care sa arda un hertz :lol: sau poate ca da ...
in fond iti reglezi statia cum trebuie si nu-i bai cable: putere: minim 4AWG (recomandabil 2AWG) speakers: ceva intre 4 si 6 mmp (adica 8AWG sau 10 AWG, dar nu cred sa faca nimeni panglica 2x8AWG ... deci ... 2x10AWG) condeu nu pui? |
pai nu stiu....nici nu m-am gandit la asta!
ar trebui? la cabluri m-ai pierdut...am sa ma uit la specificatiile care mi le-ai dat dar mai usor mi-ar fi daca mi-ai da un link cu ce sa cumpar direct de pe ********,daca au ceva din ce mi-a zis tu! merci mult pt ajutor! |
Deci degeaba iti dau link pe be l@ud ca cenzureaza modul si bine face, reclama costa
iti trebuie asa: Dietz - Kit amplificator 20mm (23089) (este echivalent cu 4 AWG) costa 140 ron 2 AWG inseamna Alfatec (AIV) Kit 25mm si este 160 ron Daca pui condensator mergi pe Dietz 4 AWG, daca nu pui ar fi mai bun AIV 2AWG. condensatorul este foarte util, mai ales ca nu cred ca dai banii pe baterie DeepCycle, iti recomand Dietz Power Cap 1F (230 ron)...vezi ce accesorii are (suport, distribuitor etc) ca sa legi sub-urile iti mai trebuie cablu difuzoare 2 x 6mm˛ conductor: cupru de inalta puritate (99.90%), gasesti Well sau poate chiar Dietz. Iti mai trebuie un cablu subtirel de 0,8..1 mm˛ (cam 5 m) pentru remote, o mufa mama care s-o infigi in mufa de remote a statiei si cam atat. Trage-i de limba si pe furnizorii de materiale si mai ales pe cei care ti le vor monta. Recomand sa le instalezi intr-un atelier car-audio specializat. Spor la treaba. |
merci mult apreciez ajtorul!
cat despre treaba cu lunku....am uitat ca scriu pe forum aici si nu la cei de la be**** si da sunt deacord ca reclama costa! merci! |
Eu zic ca merge fara probleme cu cablu AIV de 4AWG care costa in jur de 90ron si are de toate in pachet.Asta am avut inainte si nu au fost probleme.
|
4AWG.....e de 20 mm?
pe unde am cautat am gasit numai de 10mm (80ron) si de 25mm (160 ron)-cam expencive! |
alfatec V25????
* 5m cablu alimentare rosu 20mm˛ * 1m cablu masa negru 20mm˛ * soclu siguranta cu fuzibil de 60A * cablu RCA: 5m * cablu remote: 5m * 4 conectori cum e? pretzu e chiar ok...90ron.... |
la asta ma refeream...........este k.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning