![]() |
viniluri logan ???
3 Attachment(s)
ce model de vinil credeti ca ar merge pe loganu asta ? ce culoare s-ar potrivi ?
|
Re: viniluri logan ???
eu unul as merge pe negru clasic, se asorteaza si cu folia de pe geamuri.
|
asa multe idei ? :( nu are nimeni niste poze reale .... sau nu exista loganuri cu viniluri ? :D
|
un vinil cu galben si verde(verde broticiu-galben metalizat) sau crom cu rosu (astea combinatii de culori) mai uita-te prin fast, 2f 2f si fast 3 sa vezi ce combinatii de culori folosesc aia la viniluri si poate iti vine o ideie.bafta !:-)
|
c vrei u mai exact sa pui p ea autocolant sau inca nu teai gandit la o varianta ...eu zic ca mai bine ar fi sa apelezi la un grafician care sa iti faca ceva frumos pe masina cu aerograful...e mai scump dar se merita din plin...si daca totusi vrei autocolant gandestete la o culoare care sa fie in coontrast cu masina .ar da bine un autocoland cu un contur gen rosu si cu conturul gri sau galben si conturul gri ...gandestete tu la o varianta ...bafta
|
nu as vrea cu aerografu... un autocolant cred ca e mult mai simplu si ieftin :D ma gandeam la niste steguletze sau ...combinatii de lini...nu stiu. niste poza cu loganuri cu viniluri nu are cineva ? eu sincer nu cred ca am vazut....ms
|
ba da sunt loganuri cu viniluri si daca nu ma insel chiar autocolant...poate te ajut eu cu niste poze ...poate chiar azi am eu cateva...
|
9 Attachment(s)
niste poze din care poti sa iti faci o idee
|
te-ai uitat la poze ????teai hotarat c vrei sa pui p ea ...poate dupa ce o faci revii si te poze...bafta
|
seamana a evol
|
culoarea zic sa fie "oglinda" cu un contur negru ar iesi bine zic eu..modelu ti`l alegi u :)
|
sal, stiti careva vreun site cu viniluri ca eu am cautat d am innebunit, shi as vrea sa vad cateva modele pt. o calibra (sunt cam pretentios). ms!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning