![]() |
achizitie bmwadusa din italia
va sal pe toti.am si eu nevoie de cateva sfaturi pt a nu lua teapa la achizitia unei masini.
1-masina este cumparata din italia de un roman. 2-scoate un rind de nr rosi si o vinde altui roman. 3-acesta din urma scoate si el un rand de nr rosi si vrea sa o vanda.(pt ca nu are bani sa o inmatriculeze). acum intervin eu care vreau sa o cumpar.deci an primul rand fara jena va spun ca eu vreau sa o inmatriculez an bulgaria.deci ce acte trebuie sa fac eu cu el si ce acte trebuie sa am eu pt inmatricularea in bulgaria. astept cu nerabdare sfaturile si indrumarile voastre pt a nu face vreo greseala in acest proces.....:D |
Re: achizitie bmwadusa din italia
va rog sa ma ajutati ca luni ar trebui sa o cumpar.....:shock:
|
fa contract de vanzare cumparare de unde o cumperi si sa ai actele complete in rest se vor ocupa baietii de la inmatriculari de tot daca o bagi pe bulgaria ...asa ca stai fara grija cei ce inmatriculeaza pe bg stiu ce au de facut oricum ei vor face un contract de vanzare cumparare intre cel de pe actele de italia si firma care o inmatriculeza in bulgaria ( probabil ca si u vei fi trecut pe talonul bulgar ) si nu mai conteaza cati propietari au fost cu numerele rosii
daca vroiai sa o bagi pe romania trebuia financiar de la cei care au scos numerele rosii si era mai complicat dar pe bg se ocupa ei de tot |
Quote:
|
Daca s-au putut scoate numere rosii inseamna ca masina are toate actele.
|
Quote:
|
Salut, ai nevoie de urmatoarele: Targa si Certificato di Proprieta. Daca mai ai actele de italia valabile si numerele, te poti duce pe roti la ruse pt inmatriculare. Daca ai doar numerele rosii, iti trebuie platforma. In acest caz, iti trebuie si un contract de vanzare-cumparare, pe care il vei prezenta la vama. Bafta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning