![]() |
E36 - Calypso Red
5 Attachment(s)
Sal
Ma aflu in posesia unui bmw e36 de mai bine un an de zile si as dori sa vil prezint si voua :d Este vorba de un 320i vanos adus din germania in urma cu un an jumatate.. Masina avind minimul de dotari oglinzi elecrice si trapa,in schimb caroseria si motorul fiind in stare foarte buna. A urmat ulterior inmatriculare in Ro In decursul timpului am facut mici modificari : Interior -Geamuri electrice fata -Interior full piele +fete de usi + cotiera piele -Retapitat plafonul cu piele ecologica gri -Volan m3 modelul fara airbag Exterior -Folie geamuri spate -Bara fata m3 vopsita la culoarea masini -Bara spate + praguri vopsite tot la culoarea masini -Angel eyes ccfl + xenoane 6000k -Folie galbena proiectoare -Stopuri m3 Mecanic sa schimbat o suspensie sport fata bielsten + arcuri lowtec(masine poate reusesc sa montez si spatele) Filtru de aer bmc carbon airbox Planuri de viitor sunt multe dar toate la timpul lor Momentan in prim plan ar fii jantele dupa o finala sport + eliminat catalizator Astept pareri critici si mai ales sfaturi :d no offence |
Re: E36 Calypso Red
5 Attachment(s)
Poze mai vechi cu masina
|
Re: E36 Calypso Red
2 Attachment(s)
Remus type 835
Maine o urc sus curios cum se aude :d |
Re: E36 - Calypso Red
Frumos arata ! bafta ;)
|
5 Attachment(s)
Ms :d
Intre timp am montat pe spate o pereche de arcuri sport rosii si niste jante pe 15 Astazi am urcat si toba sus :d |
9 Attachment(s)
Intre timp nu a mai suferit mari modificari..
Folie galbena pe sticla de la faza lunga si o prelungire in bara spate Am revopsit si narile + grila fata Urmeaza bandourile si pragurile m |
Quote:
|
Ms!
Mai este mult de munca la ea pina o sa ajung la nivelul colegilor dupa forum |
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning