![]() |
BMW 735i e32 ! ! !
5 Attachment(s)
Am achizitionat de cateva luni un e32 . . o masina la care visam de mult timp .
Este un 735i m30b35 din 1990 automat pe care vreau sa il aranjez cat de cat . . Am inceput sa lucrez la el cate putin . . pana acum reusind sa schimb jantele , semnale albe pe fata , stopurile si interiorul (scaune si bancheta ). Pe viitor vreau sa ii pun arcuri sport , faruri smoched si poate o vopsea . . sa vedem. Ca probleme ar fi cateva electrice , radiator fisurat si niste pierderi de ulei . Sper sa ma ajutati si sa fiti blanzi cu mine pentru ca e prima masina veche la care lucrez. Multumesc devil pentru ajutorul de pana acum . . Asa am luat masina . |
Re: BMW 735i e32 ! ! !
10 Attachment(s)
Asa arata acum !
|
Frumos vaporul :D imi place in special volanul. Cu o suspensie mai joasa o sa fie belea, bafta in continuare!
|
Foarte frumos E32! Imi pace ce i-ai facut pana acum, in special jantele si interiorul crem, care se potriveste mult mai bine decat cel negru. De o suspensie low mai are nevoie si mici retusuri la tinichigerie.
Bafta mai departe cu tot ce ti-ai propus! Sunt convins ca o sa iasa ceva frumos. :-) |
Imi place foarte mult !
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Si mie imi plac ale tale :D |
Foarte frumoasa ! bafta multa in continuare :D
|
Multumesc ! !
|
Foarte frumos!! I-mi place !! Bafta in continuare!! Salutari de la fratele mai mare v12!! :D
|
Quote:
Vreau si eu V12 :(( Intre timp masina a primit flanse de 1.5 pe spate , proiectorul lipsa si arcuri fata ceva Mai scurte . . Sau Mai moi . . Tot de pe un 735 care era Mai lasat de bot Acum masina sta mai bine , pana o sa iau arcuri sport. Revin cu poze ! |
Hai cu pozele !!
|
6 Attachment(s)
Cateva poze !
|
Quote:
|
Quote:
Trantita o vreau si eu dar e cam nasol la mine . . am gasit arcuri H&R si eibach pro kit dar cu drop de 25 mm maxim 30 . . si le -am vazut montate pe masini , pe forumurile de afara si e insesizabil drop ul . . trebuie sa caut reglabila dar preturile sar de 1000 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning