![]() |
logan(si restu masinilori) => 7-9 cai putere in plus PENTRU TOATA LUMEA
Dragi tovarasi si soferi uitaizi ce am gasit http://www.autoexpert.ro/el/arhiva/n...acia+logan/?j= asta e pt. voi:D bost de 7-9 cai putet si costa 2 milioane sau 60 euro:evil: :twisted: :-P :lol: 8)
|
Re: logan(si restu masinilori) => 7-9 cai putere in plus PENTRU TOATA LUMEA
Cat rahat maninca aia..........!
Amestecul ala era bogat pentru ca era sonda lambda si catalizatorul rece (si motorul era reglat in bucla deschisa)! Nu pentru ca filtrul lor de rahat face mare lucru. La al doilea test era motorul incalzit corect si normal ca dadea puterea nominala. Bine, daca habar nu ai de functionarea motorului, te duci imediat si-ti iei 2 filtre din astea sport, ca deh, dau jdamiii de cai putere! |
ei, nu mai fi rautacios...8)
si oricum nu se merita sa dopezi un logan... |
hai ca un pic acolo tot se merita... nu se merita sa investesti bani cu duiumul dar sa o personalizezi eu zic ca merita :D
|
boostu e doar ptr logan sau ptr orice dacie..sau orice masina ?? nu inteleg..nu am citit tot articolul imi explica cineva ?!
|
E pt orice masina cum spune si titlul threadului numa k a fost testata pe un logan.
|
hmmmm dar nush dak se merita ptr 2 milioane....??? nu prea sunt incantat ...mai mult de 9 cai nu poti sa storci ?!
|
Nepoate, e frectzie (filtrul, nu initiatorul topicului). Aia 9 cai nu sunt in plus, ii avea motorul si cu filtrul lui, insa nu erau treziti la prima masuratoare.
Cine nu ma crede e liber sa arunce un oci aici: http://www.max-boost.co.uk/max-boost...mentAirFilters sau aici, daca vreti sa vedeti uzura marita la motor cu filtru de aer "sport": http://www.max-boost.co.uk/max-boost...ge%20Board.htm |
Prostie mare, este pur reclama...JR...de acum in colo nici nu am sa ma uit la filtrele astea, it fool's you...importatorul ne ia pa misto...
Despre Valentin Manus, ori nu stie ce vorbeste, ori numai numele este pus peste un articol... |
frectie frectie frectie
|
BOOST ? de la un filtru de aer ? :lol: 9 cai ? Asta ar insemna o crestere de putere (BOOST :lol: ) de 12%. Cam mult doar de la un filtru de aer nu ?
|
o chestie e sigura diferenta de sunet intre filtrul din carcasa cu care vine masina standard si un filtru conic, chiar se simte (daca ai un pic de ureche muzicala)
|
adevarul de k e multa munca da dk vrei un pik de senzatzi tari suportzi costul:)):)):))
|
frate si io inainte traiam cu impresia ca filtru sport e vezi domne tare...
dar sincer am ajuns la concluzia ca imi da motorul peste cap .. cum se incalzeste trage aer cald si nu mai trage masina sub nici o forma |
E fix p..a filtru d aer...nu are rost..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning