![]() |
E30 - 325e - un amărāt chişinăuian
4 Attachment(s)
Am decis şi eu, şi sper să nu fiţi prea obiectivi, să prezint al meu "humble" E30, pe care l'am procurat de vreo 5 luni de zile, după īndelungate căutări pe frumoasele tărāmuri basarabene.
Nu mă aştept la prea multe urale, dar sigur o să iau īn consideraţie sfaturile comunităţii de aici pentru a aduce acest BMW la o stare bună, astfel īncāt, cine ştie, poate oi veni şi eu la E30 fest nu doar cu admiratul :-) Deci BMW 325e m20b27 sedan 1986 NFL Şi poze din momentul achiziţiei P.S. istoria desfăşurată a ursului o puteţi găsi aici: http://bmwpower.md/forum/viewtopic.php?f=37&t=2030 , totodată acesta fiind şi forumul comunităţii noastre de peste Prut (sper să nu supăr vreun administrator 4tuning :-) ) |
Re: 325e - un amărāt chişinăuian
8 Attachment(s)
Īntre timp s'au mai produs şi careva adăugiri
volan RAID profilaxie suspensie arcuri drop TATECHNIX bare stabilizatoare pe faţă şi spate şi alte mărunţişuri |
5 Attachment(s)
Şi, la moment, ursuleţut arată cam aşa
|
Quote:
|
Re: E30 - 325e - un amărāt chişinăuian
ti-am scris in PM
|
De ce ai preferat să mergi tocmai acolo să-l cumperi?
Ce bani ai dat pe el şi cāt ai mai dat şi pe drum? Maşina are potenţial şi-ţi doresc să-ţi iasă aşa cum īţi doreşti. |
Quote:
Īm PM ţi'am dat mesaj cu preţul de achiziţie. Mersi, sper şi eu să iasă ceva frumos din el :-) |
|
Unde te rotesti si tu cu el , in gropi acolo.... Asta nu cumva e motorul ala economic si cu mai putini cai vro 130 parca? nu cred k e 2.7 si 190cp....cam ai treaba la ea , bafta
|
Quote:
mersi |
4 Attachment(s)
caseta de direcţie de pe e36 şi bujii NGK instalate
|
10 Attachment(s)
M'am apucat de curăţenie īn maşină, iar lucrurile au deviat un pic īnspre razna :-). Probabil o să intre la lucrări de caroserie
|
era de asteptat sa gasesti asa ceva...spor la treaba !!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning