![]() |
Ursulet vs Pisicuta
Facand abstractie de diferenta de ani care model il considerati superior la ce capitole si dc??
|
Re: Ursulet vs Pisicuta
pai .. estetica pisica ... aerodinamica pisica .. 400 metri ursu ... mai usor .. rezistenta motor .... ursu 12 valve nai ce sai zici dai si cu ciocanu in el si tot merge... tehnologic 24 valve superior dar si mai problematic.. ma rog asta e parerea mea..
|
strict distractie - eu zic scor 1-0 pentru ursulet , desi si cu pisicuta ai parte de distractie:lol: deci la capitolul distractie consider ca superior este ursuletul si stiu ca fraza asta suna urat cu cuvantul " distractie " folosit de ...2350923 ori
|
Quote:
si nu numai la distractie;) |
nush d c , dar imi place mult ideea de urs cu motor d pisicutza...
|
Am avut pisica si am fost si cu ursuletz! Imi plac amandoua f. mult insa ursuletul e cam mic in interior! Cred ca aleg pisica! Mai ales una M de 321 de cai putere!
|
pai daca punem m3 urs cu m3 pisika e clar ca pisika rulzzz nui nimic de zis ...
|
dar daca punem motor d M d pisicutza p urs...at c rezulta???
|
ar fi cam greu pe fata . cel mai bine pt distractie pe viraje M e30 ala 2.3 usor si puternic
|
Quote:
ontopic: Pentru distractie extrema, ursul, cu pisica parca iti este un pic mila, ursul este ff rezistent si tuningul costa putin, distractie maxima...este ff tare masina! |
mie imi place mai mult un urs modificat decat o pisica modificata... am auzit de la cineva ca ursul ar fi mai rapid ca pisica si ca e46 ! eu am condus pisica si nu am fost prea incantat, as alege ursuletu
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am pisicuta...da cred ca ursuletzul a fost cea mai reusita masina din toate timpurile...parerea mea...
|
Ursuletul e de preferat fiindca e "consumabil": se cumpara cu o suma modica, piesele se gasesc si noi si la dezmembratori la preturi rezonabile, cu putin efort poate fi reparat si de proprietar, deci poti sa-l calaresti oricat, nu stai cu frica sa nu se rupa ceva
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning