![]() |
Cumpar motor BMW
vreu si eu un motor de urs sau ursulet, minim 2.5 , chiar si cu valve super bine ar fi si cu Vanos adica de cinci-ar mai nou si ma mai intereseaza si un autoblocant. Le cumpar pe loc cu banu jos. Astept oferte la 0727.428.524 :lol:
|
ce facusi bre te-ai reprofilat? :lol:
acum ce motor are pe ea doamna masina de vrei sa-l schimbi? |
scrie 323i in semnatura :)
|
aa da
korect |
intr-adevar ma reprofilai si eu un pic masinuta acuma are 2.3 da ce, nu stii cum e tot timpul vrei mai mult si din aceasta cauza as dori altceva un 2.5 cu valve un 3.5 io stiu ce o pica pe acilea prin talcioc :lol: :lol: :lol: , apropo am un urs intreg de dezmembrat 318 din 85 la 4 usi super buna masina, care vrea ceva din ea..., motorul merge ceas ambreiaj super bun cutia si timoneria nu au pic de joc, daca stiti pe cineva care vrea..., da-ti un buzz.
|
poate vrei sa arunci 2,3 ul ala ......daca da sa dai su tu un mesaj sa vin sa te scap de el :wink:
|
pai sa sti ca m-am gandit si la varianta asta dar doar cand imi gasesc un 2.5 sau ceva mai mare oricum, sau daca imi gasesti tu zimi ca il iau
|
pai da dar cum il iei ca daca nu ma insel daca vrei ceva mai amre de 2,5 tre sa schimbi si cutia ca nu se mai potriveste :roll:
sa vad daca aflu ceva |
MMS> lasa si tu un nr. de telefon ca poate am nevoie de ceva sau stiu pe cineva care are nevoie de ceva. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ce are frate ursu? de ce il dezmembrezi? vrei un septar la schimb cu motor 2,8 carburatie?
|
Re:
Quote:
|
nu mai sunt interesat , am gasit ce cautam va multumesc :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning