![]() |
Vand e36 318is coupe
13 Attachment(s)
Vand Bmw 318is coupe
Masina o am de 5 ani de zile dar mai bine de un an de zile nu s-a mers cu ea! De 1 luna masina a inceput iar sa mearga! Necesita revopsire deoarece a cam sarit lacul pe alocuri! Acte valabile, recent facute! - Inmatriculat RO, Taxa platita acum 5 ani cand era destul de mare si nerecuperata!! - Ofer certificat fiscal - Fabricatie 07/93, Motor m42 - Pachet M exterior de fabrica! (bara fata,spate,bandouri,eleron,praguri, oglinzi) - Pragurile le am dar sunt date jos! - oglinda stanga sofer nu este originala. Cea din dreapta electrica, dezaburire si geam heliomat! - Interiorul piele+alcantara tapitate MoMo+tetiere M - Soft, limitarea sare de 7000 rpm - Trapa electrica in 2 pozitii - Geamuri electrice fata - ambreiaj sport+volanta simpla schimbate de 500 km - autoblocant 3.45 - bucsi fata poliuretanice recent schimbate - suspensie fata sport noua recent schimbata - consumabile recent schimbate (ulei,filtre, bujii, placute) - jante pe 16 Borbet - discuri de frana sport -evacuarea este cea normala acum! mai am un traseu complet de inox sport fara toba finala! - WBABE51090JG16943 Mai am alte piese de rezerva! Masina trage mult mai bine fata de un 1.8is simplu! Se vinde deoarece sunt mai mult plecat din tara si e pacat de ea sa stea degeaba! Pret 2200 euro neg! 0723463221 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning