![]() |
Vand Bmw E30 320i Tuning
8 Attachment(s)
VAND BMW 320I -110cai-PROPIETAR
-vopsea perlata, NELOVITA NICIOADATA , NU S-A PUS NICIOADATA AUTOGENUL PE EA ,FARA PIK DE RUGINA PE NICAIERI . -masina este intrata in tara in 2000 -de atunci masina a stat o parte din ani in garaj, tuning facut cu bun gust si tot kitul este din PLASTIK nu fibra(sunt originale din germania nu tiganii)-DIN CATE STIU EU MASINA A FOST FACUTA IN GERMANIA -masina are motorul original al ei care merge si akum fara probleme ,trage bine dar consuma umpik ulei,consum in oras de 10% -jantele sunt pe 16' marca PLATIN cu gume DUNLOP SP SPORT 205/45/16 -interiorul este recaro de M3 -trapa manuala , geamuri manuale , oglinzi electrice -suspensie sport arcuri H&R si amortizoare MONROE(garda destul de lasata-1 palma) -toba sport -masina este cat se poate de intretinuta si nealergata PRET:4500 EURO pret fix TEL:0723 686 916 |
Re: Vand Bmw E30 320i Tuning
cum adika 110 cai la motor de 2.0?
|
-in aceste poze masina nu avea suspensia sport montata
-cel tarziu luni am sa adaug poze si cu interiorul -la capitolul muzik masina este dotata doar cu un cd SONY X-PLOD si 4 boxe PIONEER--nu s-a umblat la instalatia electrica niciodata adik nu sau tras fire pt subwoofer sau alte chestii de genu asta |
-UP-
-am uitat sa precizez ca masian are cutie de viteze Zf destul de rara la ursi...are rapoarte scurte si alte mici avantaje(imbunatatiri fata de cea normala) |
Interior Recaro de M3?? pune niste poze cu el
|
-am sa pun si pzoe imediat ce am sa le fak...sper cat mai recent
|
asteptam!!! ursu a trecut cateva zile si prin targoviste sau il confund ??
|
8 Attachment(s)
si pozele mult asteptate :D enjoy
|
hai sus cu ursul....nu doreste nimeni un urs tipla??? astept si unele variante...up up pret 4500 EURO
|
-accept variante cu auto in 4 usi
-anuntul este ink valabil |
sus cu ursuu....pretul este putin negociabil...eventual variante (dau si diferenta dak este nevoie:DDD)
|
upppppppppppppppppppp
|
up up up pretul este negociabil la fata locului accept schimburi cu diferite masini in stare buna pt schimb 5000 euro
|
nu ti se pare ca ceri cam mult? n-are in primul rand geamuri si trapa electrica. ca sa nu mai zic de xenon si angel. mai consuma si ulei pe deasupra. cati kilometri are nu ai zis
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning