![]() |
vreau sa imi fac un sistem audio si am nevoie de sfaturi...
Sunt total nou in asta si nu ma pricep la nimic cert este ca am un Renault LAGUNA I 2.0 s si m-am plictisit groaznic de radio-casetofonul meu vechi asa ca m-am hotarat sa imi fac un sistem nou.
Deocamdata sunt cat de cat hotarat asupra radio-cd'ului care este un Panasonic CQ-C8300N http://www.panasonic.ro/products/product.jsp?id=127. Despre boxe si subwofer nu stiu inca nimic. Cert este ca dispun de 1000 de $ de bagat in asta si am nevoie de ajutor ca sa ii cheltui cu cap. 10x a lot :) |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6013 cu inca 300 iti iei si unitatea centrala si boxele.
|
oki
zi-mi cum dau de tine sa vbim id-ul meu de msg e [email protected]
|
a
eu sunt fan JBL asa ca asta iti recomand. Din 30 mil iti poti lua: boxe spate - la 4 mil iei ceva bun; boxe pe fata pe componente GTO 606 (depinde de dimensiune)- ~ 3,3 mil, statie ~ 7,3 mil (GTO 75.4 - 4X 75 W), si un tun JBL P1220BR in cutie care se aude exceptional ~ 13 mil, sau poti opta pt ceva mai slabut, GT4-12 in cutie ~ 5 mil
Toate le gasesti pe www.********** - mai ieftin dar ajung mai greu www.aoy.ro - putin mai scumpe dar ajung repede, iar daca iei tot de la ei poti beneficia si de discount daca le spui - eu asa am facut :wink: |
iti dau eu o solutie mai buna..zic eu :D ..pe spate JBL T595 Limited 150w RMS..pe boxa..pretul aprox 7.5 mil perechea..pe fata..GTO cu crossover separat..statie tot jbl si subwoofer tot jbl., dar nu de puteri f mari..o sa te doara capul permanent..sau tre sa-l opresti..ceva la 400W RMS e arhisuficient..si nu uita..condensator de 1.5F sau chiar 2.4F..zic eu..
insa dk vrei neaparat sunet bun ia-ti setul de spate JBL T595 Limited..sunt tata-lor..si superioare pt tot ce-am vazut pana acum |
1 Attachment(s)
sefule eu cu asta ma ocup si ti spun nu ti lua panasonic sony mai apoi kenwood si pioneer ca dupa aceea sa ti iei clarion sau alpine.boxe bune au infinity,jbl,kenwood(mai ales HQ- ile care sunt ff accesibile)oricum nu sony pioneer sau alpine, la boxe de panasonic nici sa nu te gandesti.la statii prea mult nu conteaza sa aiva reglaje de hpf si lpf si sa dea(prea mult firma nu conteaza sti cum e pe incercate si pe luate).la subwofer sunt buni jbl si firmele alea tari de afara (MaAudio,MTX,JLAudio)restul de aici sunt cam basini.la alpine nici sa nu te gandesti am ars 2 d alea mari de 1500w (si cu bobina dubla si cu simpla),frumos dau pioneer dar nu prea clar.alpine ul da jos frumos dar nu are atak si putere mare(sensibilitate)si iti trebuie statie puternica sa l misti si apoi cand ai statie il arzi :lol: .eu zic un jbl power e de ajuns.eu am de vanzare un MaAudio nou adus din sua de 800w cu 400rms cu 2 bobine de 6 ohmi,nefolosit pana acum am si incina pt el calculata si e de 15\".pretul e finut rau 8 mil.dace ceva...vb
|
oricum te mai pot ajuta si cu alte scule la preturi bune rau(statii.mp3)dar sa stii ca am numai scule si deci nu gasesti ceva la preturi f mici.in comparatie cu piata da ,dar ele sunt totusi scule si deci au preturi pe masura.adica am numai capete de serie sau ceva apropiat capetelor de serie.oricum pe orice LAMURIRE ma poti suna 0723595797 sau0745087485.NU TERBUIE SA CUMPERI. :P
|
Pai bine 80Leu, fa un sistem cam la 1000 de $, nu Euroi... Pentru o berlina (nu Dacia)... Si pune aici cam la ce te-ai gandit.
- Head Unit - boxe (16 cm) - statie - woofer nu cred ca e nevoie de condensator. |
condensator clar nu dar in rest fi atent ce pot eu sa ofer:
HU-clarion dxz-648 rmp(2 perechi iesiri rca cu posibilitate de trecere a unei perchi pt sub si are si control deci chiar daca nu are 4v)-8 mil SUBWOFER-MaAudio(800 w cu 400 w rms cu 2 bobine de 6 ohmi)-8 mil STATIE-renegade-(1000w cu 300 rms,lpf,hpf,consum 40 A)-6.5mil BOXE-16 cm(MacAudio premium 120w cu 60 rms)-2mil BOXE 6/9 (Caliber 180w cu 75 rms)-1.5mil TOTAL 26 mil un sistem destul de bun cu bas fff mult si de calitate fiind de 15 \" sub.Sistemul acesta il am eu de vanzare fara montaj si cabluri.astept alte idei.si sa stiti ca mai pot inlocui sub cu unul de 30 cm un dls de 200 rms la 4.5 mil cu tot cu incinta. |
Boxele pe spate sunt tot de 16 cm...
Suna tentant, dar baga niste pozne ca nu stiu modelele (HU, statie, woofersi zi-mi daca sunt noi. Wooferul are incinta ? Lasa un numar de telefon si poate iti facem o vizita. Si vedem noi cum strecori si niste cabluri pe acolo, ce naiba, nu ? :lol: |
sub este nou cu incinta inchisa si dif e cu magnetul in afara,hu si boxele fata trebuie comandate imi lasi avans si a 2 a zi le ai .pana imi vin de la oradea.boxele spate sunt 6/9 deci d alea ovale si sunt aproape noi,clarionul ti l pot arata aici in pitesti la cineva pe masina sa vezi cum e la fel si boxele rotunde iar restul sunt la mine acasa.cu cablurile vedem noi.astept 0723595797 sau 0745087485 sau la [email protected]
|
Daca e, am nevoie de boxe de 16 rotunde pe spate ca si pe fata. Nu este loc de boxe ovale. :wink:
|
nu e problema dar or sa fie tot la 2 mil.daac ai connex si chiar te intereseaza da mi nr si te sun dupa 12 ca am cent
|
1 Attachment(s)
uite aici
|
1 Attachment(s)
mp3
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning