![]() |
masina pana in 9000 euro noua vs sh
deci..ideea e urmatoarea..in cateva luni o sa cumpere si tata masina...si chiar nu ne putem hotara intre una SH din Germania sau un Logan nou...masina o sa o conduc mai mult eu...ca tatalui meu nu prea ii place sa conduca...ideea e ca el e putin sceptic cu masinile SH...adik...voi ce ati zice ?un Golf 4,alfa 146,opel astra din germania sau un Logan? Taicamiu spune ca masinile sh se pot strica mai rpd si reparatiile costa mai mult, dar mi se pare stupid din moment ce ii face casco....voi ce ziceti?dati-va cu parerea
|
Re: masina pana in 9000 euro noua vs sh
Quote:
|
alfa 147 sau golf 4
|
asta ziceam si eu dar trebuie sa ii dau niste argumente solide tatalui meu ....el vrea MASINA NOUA....cam cat ar fi caso pe un alfa 147?si la 9000 de euro cam ce model din ce an si cam cu cati km parcursi pot cumpara?
|
golf 4 in primul rand... sau astra daca gasesti una cu optiuni misto :>
|
Quote:
|
Pai ce argumente iti trebuie ? Mergi cu un Logan nou (poti sa faci un testdrive) apoi mergi cu un Golf IV sau Alfa 147 cu aprox 100.000 km si vezi dup-aia daca diferenta de confort/siguranta/performante justifica faptul ca la masinile sh o sa mai bagi ocazional niste bani (un pivot, o distributie, un debitmetru...).
Normal daca iei o masina cazuta/neintretinuta se merita mai mult Logan dar o verifici si tu inainte, n-o iei cu ochii inchisi. Astra Classic la 9000 ai sanse sa o iei foarte ingrijita si cu relativ putini km : 70-80 mii. De la 9500 incepe astra aia noua. Bafta ! |
argumente pt astra cu mai multe optiuni cereai?
pai ar fi o piele, o incalzire in scaune, gps n-are rost ca nu merge aici, o clima... poti sa gasesti in 9000 una pe la 100000km |
Ordinea ar fi urmatoarea:147,golf logan si dupa astra.(chiar nu imi place deloc astra aia veche si asta noua nu o gasesti sub 12.000.)
alfa sportiva,frumoasa,senzatii tari, golf masina poporului,fiabil,pret bun la revanzare, astra buna si atata,pret mic, loganul il stii |
astra nu e sportiva a? ai condus? benzina nu diesel
|
alfa masina sportiva?..
astra masina sportiva?:lol: ..hai sa fim seriosi... o astra 1.4 twinport in 4 usi.. e sportiva?:lol: daca astea-s sportive atunci un bimmer M3 ce e? avion? astra..poate GTC sau Bertone turbo .. zic..poate.. on-topic , daca pe domnul ce a deschis acest thread il intreseaza in continuare o parere? .. un sfat !? ia-ti frate un golf4 diesel, un 320 diesel d`afara;) |
alex-rahova am si io o astra 1.4tw si imi spui mie ca nu e sportiva?!??! ai condus-o? 50 km/h intr-a 1a 120 in a 3a 190 km/h max atins si ar mai fi vrut da dc sa riscam?
|
aaa si bertone-turbo poate... vai va... ce masina ai? de sunt astea asa nesportive?
|
nu am nici o masina, nici permis nu am... stai linistit
dar te rog un lucru, din suflet chiar, nu asocia a ta masina cu adjectivul "sportiva" , daca faci lucrul asta inseamna ca nu ai condus masini mai puternice de 88 de cai sau cat are. |
pai lol...am gasit un alfa 147...cu motor de 2T in 24 de valve la 190 de cai....7600 de euro in germania...superba masina...cum nu e sport?dar problema e ca masina nu iau acum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning