![]() |
Renault Clio Symbol Gordini
3 Attachment(s)
Am si eu un Renault Clio Symbol, din 2000, motor de 1.4 8V la 75CP si vreau incet, incet sa il fac Gordini
|
Re: Renault Clio Symbol Gordini
6 Attachment(s)
intre timp au mai aparut dungile, celebrele dungi Gordini. Poze cu masina avand dungi.
|
ca alta modificare am mai facut toba dreapta si am sudat oterminatie de inoxata cu diametru de 90mm pe care o tin intermediar pana imi pun toba sport.
|
ce i-am facut recent este sa ii pun folie pe geamuri kre zic eu ca da chiar bine....voi ce ziceti??? ceva sfaturi?
|
frumoasa masina .dar am un sfat daca vrei Gordini ia-ti o dacia sau r12 pe clio e penibil ...
|
Omule,pierzi esenta maestrului Gordini...
Ala saracu se chinuia sa scoata PUTERE din masina,nu sa o impopotzoneze ! :D Deci ce vreau sa zic : More GO,less SHOW ! |
Quote:
|
salut ...frumusik masina ,eu unu o vad zilnic knd plec de la scoala(racovitza)..ce nu imi place tigania aia de masinutza lipita pe bord...si dungile mai groase putin ...in rest ai inceput binishor:P
|
DAP REME FRUMOS CLIO SI NERVOS :d !!! KEEP THE GOOD WORK!!!
|
Quote:
I arunca un oki la suportii tai apoi la suportii de pe 16v,ia mai arunca un oki la cutie apoi la JB3u de pe 16v...asta asa doar de inceput ! :) Din pacate e o lupta cu morile de vant.Ce poi sa faci in shimb e sa o vinzi si sa iti iei un Clio I 16v pe care sa ii pui 2 dungi albe ;) ! P.S. 2L 16v de pe Clio 2 costa cat masina ta ! Deci pe ala poti sa il uiti ! |
Quote:
|
si cum omologhezi masina cu motor de clio 1 ?
|
Ce incerc sa zic e ca nu ai cum sa schimbi cele necesare,prin simplu fapt ca la Clio 2 motoru sta ARTARNAT in suporti pe cand la clio 1 sta PE suporti ;)
De aia zic,documentati-va cand va lansati in afirmatii ca vise avem multi,dar cu realizarea stam mai greu. Si cum zice si Dani,nasol cu omologarile mai nou,daca motoru nu e in paleta de dotari ale masinii. Clio asta bicorp e ca Dacia,lupta cu morile de vant ! Made in turcia,sold in Romania.Facut de hotzi,intermediat de hotzi ! |
cu suportii motor nu e nici o problema
doar ca o sa trebuiasca cei de pe clio 1 ... au locul lor pe jugul de clio 2 symbolul (sedanul) e made in turkey iar bicorpul (hatchback) e made in france si da e vandut de hotzi :D |
Eu nu prea le am cu renault , da la ce se refera Clio Symbol Gordini ?! Adica in ce consta acest Gordini ?
|
All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2025 4Tuning