Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   Renault Clio Symbol Gordini (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/40926-renault-clio-symbol-gordini.html)

Reme 11-05-07 19:34

Renault Clio Symbol Gordini

3 Attachment(s)
Am si eu un Renault Clio Symbol, din 2000, motor de 1.4 8V la 75CP si vreau incet, incet sa il fac Gordini

Reme 11-05-07 19:36

Re: Renault Clio Symbol Gordini

6 Attachment(s)
intre timp au mai aparut dungile, celebrele dungi Gordini. Poze cu masina avand dungi.

Reme 11-05-07 19:39

ca alta modificare am mai facut toba dreapta si am sudat oterminatie de inoxata cu diametru de 90mm pe care o tin intermediar pana imi pun toba sport.

Reme 11-05-07 19:41

ce i-am facut recent este sa ii pun folie pe geamuri kre zic eu ca da chiar bine....voi ce ziceti??? ceva sfaturi?

apline5 11-05-07 22:48

frumoasa masina .dar am un sfat daca vrei Gordini ia-ti o dacia sau r12 pe clio e penibil ...

tm8bnz 12-05-07 02:32

Omule,pierzi esenta maestrului Gordini...
Ala saracu se chinuia sa scoata PUTERE din masina,nu sa o impopotzoneze ! :D

Deci ce vreau sa zic : More GO,less SHOW !

Reme 12-05-07 13:18

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 897077)
Omule,pierzi esenta maestrului Gordini...
Ala saracu se chinuia sa scoata PUTERE din masina,nu sa o impopotzoneze ! :D

Deci ce vreau sa zic : More GO,less SHOW !

da man stiu pai in plan am si un motor de RS sau williams sau 2.0 16V ca sa si fuga nitzel

mad_mario 13-05-07 10:34

salut ...frumusik masina ,eu unu o vad zilnic knd plec de la scoala(racovitza)..ce nu imi place tigania aia de masinutza lipita pe bord...si dungile mai groase putin ...in rest ai inceput binishor:P

B-64-MVP 13-05-07 17:25

DAP REME FRUMOS CLIO SI NERVOS :d !!! KEEP THE GOOD WORK!!!

tm8bnz 14-05-07 00:52

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 897406)
da man stiu pai in plan am si un motor de RS sau williams sau 2.0 16V ca sa si fuga nitzel

Ai planu numa asa...ca te gandesti tu la un motor oarecare sau te-ai si documentat ?
I arunca un oki la suportii tai apoi la suportii de pe 16v,ia mai arunca un oki la cutie apoi la JB3u de pe 16v...asta asa doar de inceput ! :)

Din pacate e o lupta cu morile de vant.Ce poi sa faci in shimb e sa o vinzi si sa iti iei un Clio I 16v pe care sa ii pui 2 dungi albe ;) !

P.S. 2L 16v de pe Clio 2 costa cat masina ta ! Deci pe ala poti sa il uiti !

Reme 14-05-07 12:56

Quote:

Originally Posted by tm8bnz (Post 899738)
Ai planu numa asa...ca te gandesti tu la un motor oarecare sau te-ai si documentat ?
I arunca un oki la suportii tai apoi la suportii de pe 16v,ia mai arunca un oki la cutie apoi la JB3u de pe 16v...asta asa doar de inceput ! :)

Din pacate e o lupta cu morile de vant.Ce poi sa faci in shimb e sa o vinzi si sa iti iei un Clio I 16v pe care sa ii pui 2 dungi albe ;) !

P.S. 2L 16v de pe Clio 2 costa cat masina ta ! Deci pe ala poti sa il uiti !

iti dai seama ca in momentul in care schimb motorul schimb si cele necesare, dar mai intai sa am banii, stiu ca e scump motorul de 2L 16V dar poate gasesc ceva mai vechi de la un clio 1 din germania si il pun pe asta ca si asa am 123mii km!

daniwmk 14-05-07 13:26

si cum omologhezi masina cu motor de clio 1 ?

tm8bnz 14-05-07 14:03

Ce incerc sa zic e ca nu ai cum sa schimbi cele necesare,prin simplu fapt ca la Clio 2 motoru sta ARTARNAT in suporti pe cand la clio 1 sta PE suporti ;)

De aia zic,documentati-va cand va lansati in afirmatii ca vise avem multi,dar cu realizarea stam mai greu.

Si cum zice si Dani,nasol cu omologarile mai nou,daca motoru nu e in paleta de dotari ale masinii.

Clio asta bicorp e ca Dacia,lupta cu morile de vant ! Made in turcia,sold in Romania.Facut de hotzi,intermediat de hotzi !

daniwmk 14-05-07 14:22

cu suportii motor nu e nici o problema
doar ca o sa trebuiasca cei de pe clio 1 ... au locul lor pe jugul de clio 2
symbolul (sedanul) e made in turkey iar bicorpul (hatchback) e made in france si da e vandut de hotzi :D

quze 15-05-07 00:39

Eu nu prea le am cu renault , da la ce se refera Clio Symbol Gordini ?! Adica in ce consta acest Gordini ?

All times are GMT +2. The time now is 04:37.

- Copyright 2025 4Tuning