![]() |
vand golf 3 vr6 syncro
3 Attachment(s)
DE VANZARE golf 3 VR6 SYNCRO(tractiune integrala)
motor 2900 190 cai 1996 tapiterie piele neagra scaune incalzite aer conditionat 4 geamuri electrice trapa electrica 2 pozitii faruri angel eyes bari de rigidizare wiechers(fata+spate) , inferioara fata comandata deja la Racing NICK jenti originale din magneziu bbs 15" pret 5000 euro negociabil la fata locului pt cine vine cu banu si vrea sa o cumpere! relatii la 0721.031.031 , mai putin net ca nu prea imi merge acas! masina poate fi vazuta in bucuresti oricand |
Re: vand golf 3 vr6 syncro
1 Attachment(s)
cati KM are la bord???
mai pune niste poze si cu interiorul si din fata... pare interesanta masina. un schimb nu te-ar interesa?? cu o Toyota Celica de 170 CP... |
alte poze momentan nu mai am , mai fac maine dupa ce o spal ca e alba de praf
schimburi imi pare rau dar nu ma intereseaza |
cred ca te am vazut azi prin orash...superba masina si suna bine rau:)..bafta la vanzare..astept si eu pozele:lol:
|
asteptam pozele...:lol:
|
Un VR6 nu se vede in poze... mai degraba se simta la volan...
Oricum avand in vedere ca e un Syncro 2.9 190 cp eu zic ca nu poate sa ofere decat mare satisfactie.... Cine o vrea mai bine o vede live... |
man, e cam ieftina, nici afara nu gasesti un vr6 syncro in stare buna la banii astia.
|
...frumoasa masina, o vad mereu p la romana, langa ase:D
|
Pret foarte bun!Probleme ai avut cu ea?K mi se pare mic pretu pt cat poate duce!!
|
nu are nici o problema masina o dau pt ca vreau ceva mai linistit :)
|
ai reusit sa o speli... poate mai pui niste poze... eu sunt destul de interesat, dar as vrea sa vad si interiorul si bordul si mai multe cu exteriorul...
|
red celica cu tine am vb cumva la telefon?
|
da, tinere...:lol:
|
maine sper sa ii fac si poze mai multe:D
|
si eu sper:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning