![]() |
Airbrush,Aerografie,Custom Paint sau Pictura auto-moto
2 Attachment(s)
Salut toti pasionatii de pe acest forum.E placut sa vezi ce amploare a luat tuningul auto-moto in romania si cat de multi fani are.Si eu ,la fel cu toti cei care posteaza pe acest forum,sunt pasionat de tuning si tot ce implica el dar si ceva in plus,imi aduc contributia la partea de look prin ceea ce stiu sa fac si anume airbrush .Am inceput in urma cu cinci ani sa pictez motociclete cand fratele meu,motociclist pasionat ,mi-a ceut sai personalizez motorul si tot atuci am avut primul contact cu aerograful ,un pistol de vopsit foarte fin ,si de atunci doar asta fac.Cele mai multe lucrari le-am executat pe motociclete dar nici masinile nu le-am omis.Cateva din lucrarile mele au fost prezentate in MotoLife si mai nou Univers Moto si ,trebuie sa recunosc ,sunt mandru de asta.Va prezint cateva din ispravile mele si astept parerile voastre
|
citroen
1 Attachment(s)
picasso
|
moto
1 Attachment(s)
kawa
|
moaaaaama ce fain e spiderman-ul de pe capota! Impecabil! Cam cat costa asa ceva.
|
sunt super,felicitari.
ceva preturi, poate sunt doritori ? :wink: |
airbrush
1 Attachment(s)
o capota costa intre 250 si 400 euro in functie de complexitatea imaginii
|
Re: airbrush
Nice...ai talent omule...cred ca te consideri implinit..mai ales cand lumea iti admira si iti publica munca in reviste & stuff.
si am si eu o mica intrebare : un airbrush complet pt un motor cam cat ar costa... |
tatuaje nu faci?
|
:peace: supeeeeeeer :wink: :D
|
airbrush
1 Attachment(s)
Mersi pt aprecieri.Tatuaje nu fac pt. ca nu am timp si nici nu imi place sa ii \"intzep\"pe altii.Un motor pt. cat il fac?.Ce motor e ?Ce imagini vrei?.Dami detalii Stuey si iti spun un pret
|
Re: airbrush
Quote:
|
1 Attachment(s)
Acest sistem este unic in
Romania si consta in realizarea unui aspect luminos (tip neon) pe durata noptii. Va prezentam deocamdata cateva modele de jante vopsite cu acest concept.(5 ani garantie la vopsea),lumineaza toata noaptea exact ca in imagine. In cazul in care sunteti interesati ne puteti contacta pentru negocierea unui contract si a unei oferte. Va multumesc anticipat, Gheorghita Iacoban Bucovina Advertising 0741-740-021 |
vopsea zici ca e?
ce culoare are?Vine ca un lac pe janta? nu sare repede de pe janta? interesat :? |
@tng esti coma frate!!! ce de intrebari :lol: :lol: :lol: hai sa bagam un telefon la inaintare ca eu sincer iti spun ca mi-as vopsi toata maisna... 8)
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning