![]() |
Custom Astra G
2 Attachment(s)
Vand un Opel Astra G din 2001, modificat masiv la exterior, se poate vedea evolutia masinii aici:
https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...tra-1-6-a.html Pret 2200 EUR, nu ma intereseaza schimburi de nici un fel, ma gasiti la 0758563287! |
Re: Custom Astra G
Pret nou, 2100 EUR!
|
m-am uitat pe topicul din link...
ai lucrat ceva la masina asta :shock: - cam in cati bani iti sta?? intreb ptr ca 2000 euro imi pare un pret infim fata de ce s-a investit in ea... dar - cam asa e - la asa lucrare nu-ti poti recupera invetitia niciodata.. spor la vanzare |
Quote:
Exact nu am socotit niciodata, clar ca imi sta in mai mult de 2000 eur cat timp doar achizitia (de acum cativa ani) a fost peste. Nu cred ca are sens sa incerc a-ti explica tocmai tie, care ai idee cu ce se mananca volumul ala de munca, cat anume valoreaza pentru mine, cert e insa ca-i tot un Astra, ok, e un astra frumos, in stare buna dar tot un Astra ramane, de acolo si pretul care reflecta pretul pietei (plus ca plec din tara, de aici si nevoia rapida de a-l da). Merci de urari, cred ca Luni pleaca, a fost cineva azi sa-l vada, erau tare entuziasmati. |
Se poate inchide, s-a vandut, merci!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning