![]() |
Recomandare sistem
Salutare! Am decis sa schimb boxele de pe masina mea (Logan) . Playerul este un Sony Gt-23 25w rms. Vreau ceva sa aiba bass decent , nu m-as complica (,) cu vreun subwoofer pentru ca am GPL pe masina si nuprea am loc in portbagaj. Am vorbit cu cineva si mi-a recomandat sistem de difuzoare cu midbass si tweeter. Bugetul este undeva la 250 ron.
O optiune care mi-a atras atentia au fost aceste difuzoare Juice JS6C , insa din cate am citit ar avea tweetere cam sensibile ( cateva cazuri de tweetere arse , tinand cont ca le iau noi cu garantie ar fii ok) . Cateva optiuni in buget am gasit si de la Mac Audio , daca aveti cateva recomandari sunt deschis la propuneri. Precizez ca ma feresc de amplificare pentru ca nu am iesire RCA la player. |
Re: Recomandare sistem
Quote:
|
O alta varianta la care m-am gandit (desi implica schimbare playerului) este sa pun pe spate 2 boxe ovale 6x9 (gasisem unele JBL pe la 170 ron , noi) si le amplific cu o jucarioara d-asta . Multumesc pentru parere!
|
Quote:
Eu nici nu as incerca macar asa ceva... |
daca ai fi cautat pe you tube gaseai un clip in care un tip cu scule profi ii masoara puterea reala care este de 3 w reali pe canal..iar in punte sau nu stiu cum ..15 w cu multe distorsiuni.
unul mai zicea ca are 8 w si final Sanyo LA4508, l-a desfacut....deci pana si un player de rand e mai potent decat el. concluziile le tragi singur. |
Ca sa intelegi mai bine...Playerul tau sony s-ar putea sa aiba amplificarea mai potenta decat porcaria aia.
|
Mai mult ca sigur. 3 sau 8 w e mai putin decat 15 cat are un player
|
Asa e.
Parerea mea e ca nu se merita difuzoare neamplificate - si cu o statie cat de cat ieftina daca nu e buget (alpine,blaupunkt etc...firme de astea low-budget) Diferenta de multe ori e aproape infima fata de stock cu difuzoare inlocuite si neamplificate. Sunt patit, am incercat cateva difuzoare - toate neamplificate pe player stock si nu sunau cum ar trebui sa sune, de acord ca este importanta si incinta... Asa ca am ramas la stock si prefer sa strang bani si sa iau ceva bun, componente ok (gasesti in jurul a 400 de ron) + amplificare. |
Multumesc pentru sfaturi , cred ca cea mai ok varianta este sa imi cumpar un subwoofer micut , si-a luat un prieten de curand si scoate foarte bine (MSX cu statie Spectron).
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning