![]() |
Cu care jenti ar mere masina?
4 Attachment(s)
Am un Opel Astra G Caravan , in curand o schimb jentile pe ele.
Is doua modele de jenti care imi place. OZ 35 Anniversary si OZ Canova Black Diamond. Voi ce parare aveti? Care dintre cele doua ar merge mai bine cu masina? Astept pareri :) |
Re: Cu care jenti ar mere masina?
OZ Canova Black Diamond.
|
cea in 5 spitze zic eo :)
|
Quote:
|
cele in 5....am vazut in realitate pe un caravan alb si....arata de nu se poate...cat e bucata btw?
|
Hehe , daca bine vad la toata lumea ii place Canova Black Diamond , si mie imi place tare dar si anniversary :)
Dar cred ca totusi pana la urma cu canova o sa raman. Pret final nu stiu inca la el , dar o sa-l primesc la un pret bun ca imi rezolva socru la un pret :lol: :lol: :lol: :yikes: Abia astept :) Sper ca in curand reusesc sa pun pe masina si revin si cu poze :) Si masina se modifica un pic :) Daca bine mere , o luna si o sa fie revopsita + jante + xenon :D :D |
ca sa iti faci idee cum arata oz canova - pret 2800 ron
(mashina este a unui prieten) https://img520.imageshack.us/img520/1...5by8ko2.th.jpghttps://img526.imageshack.us/img526/4...4pn6eh4.th.jpg |
Misto , arata tare fain :)
O sa fie mai ieftin :) cam pe la 2000 ron |
Quote:
|
Sper ca luna viitoare o sa-l cumpar :) Asa o zis socru ca dupa ce ii vopsit masina imi aduce jentile :D Luna viitoare o duc la lustruit si vopsit is cand ii gata si a si jentile fac poze si revin cu ele :D sper sa arate misto :D :D
|
si eu votez pt. canova dar parerea mea este ,cand il duci la vopsit dal jos chestiile ala de pe usa de portbagaj oricum lumea stie ca esti psicho driver:lol:
|
Bine :)
Oricum vroiam sa iau jos stickerele inainte s-o duc masina la lustruit :D |
Eu as merge fara discutii pe OZ 35 Anniversary. Le-am vazut in realitate pe un seat leon, sunt nebunie curata.
|
mai e in vl un a4 model nou cu 35 anniversary...belea rau...dar si cele in 5 spite sunt belea...incearca sa faci un virtual tuning si vezi cu care sta mai bine.bafta si asteptam poze:D
|
1 Attachment(s)
Am revenit. Am pus jante pe masina.
Pana la urma alt tip de OZ am pus din pacata din Canova Black Diamond nu se fabrica 15" numai de anu 2008 , si 16" eu zic ca ar fii deja prea mare pentru motorul meu (1.7DTI 75CP). Am pus OZ MSW 11. MSW 11 Tip monobloc Design 5 spite dublate Finisaj spite polisate, fond negru mat Material aluminiu turnat la joasa presiune O sa fac si poze cu masina dar din pacate timpu pe la noi ii super tare naspa asa ca masina ii varza murdara. Sper ca pana in weekend iese o vreme buna si fac ceva poze misto. Pana atunci astept pareri ce ziceti am facut treaba buna cu jentile astea sau nu?8) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning