![]() |
E30 - Urs negru
7 Attachment(s)
In urma unei spagi facute,am reusit sa imi achizitionez un urs,din pacate nu am reusit sa gasesc un coupe,da ma multumesc cu o berlina,din pacate eu mai fac inca 2 masini si ursul va fi lucrat lucrat mai incet decat celelalte..:sad:
|
Re: E30 - Urs negru
2 Attachment(s)
si cica ar fi culbuctor FAIL......:sad:
|
Se face..
Cred ca masina a mers cu ulei de la bunica... rezolva culbutorii si fa o spalare la motor... spor la treaba , welcome to the club ! |
daca vrei sa il schimbi iti dau eu un culbutor cadou
|
Quote:
exact , cand am vazut ce depuneri are am zis wtf ?:D cand faci schimbu de ulei baga un aditiv de curatare de la liqui moly f ok sunt te ajuta mult |
luni cred ca voi comanda culbuctorul,oricum trebuie sa verific si supapa sa aiba tija dreapta,automat trebuie sa ii fac o curatare ca uleiul din motor a trecut de nivelul de moccacino:sad:,mai mult de atat vreau sa ma interesez cat ar fi taxa ca as vrea sa o inscriu pana la sfarsitul anului8)
|
Quote:
|
Quote:
Mult succes , taxa daca e 1.8 e undeva la 800 euro plus altele . . . cam pe la 1000 ajungi :) multa bafta |
pana in 3600 de lei am inteles ca as rezolva-o,oricum va fi mult mai mult ca vreau sa mai omologhez eu alte chestii,da usor usor ca nu prea am cum sa ma grabesc
|
6 Attachment(s)
ca tot se vorbea de depuneri:sad:
|
fuzete+frane e46 on the way,asteptam fanu:sad:
|
salut, arata bine masina, succes in continuare
|
multumesc frumos,intre timp masina a primit kitul de bara stabilizatoare spate care este deja montat
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning