![]() |
Amplificator Opel Astra G 2000
Salut. Aş dori să ştiu şi eu ce putere are amplificatorul de la acest model. Vreau să îi pun alte difuzoare şi nu ştiu dacă are putere. ( Sunt nou cu maşina, încă învăţ )
|
Re: Amplificator Opel Astra G 2000
te referi la amplificatorul playerului de fabrica?
4x15w maxim! |
Şi ce difuzoare mi-aţi recomanda? Mă gândeam la pioneer, dar cred că sunt mai puternice.
|
Quote:
|
Am, dar cele din spate au început să se audă prost şi vreau să le schimb.
|
Puterea reala a playerului e de maxim ..dar maxim 8 sau 10w nicidecum 15. Era bn daca avea 15
Iti trebuiesc niste difuzoare cu puterea rms foarte mica..de maxim 35 w sa zicem. Daca pui dif mai puternice nu o sa ai puterea necesara sa le misti ca sa se auda bine deci se vor auzi mai prost. Asadar cauta ceva cu rms cat mai mic bafta |
Quote:
|
Conteaza si puterea cand pui pe player stock nu poti sa pui dif de 150 rms chiar daca are snsibilitate de peste 93db..gresit deci.
Rms cat mai mic..spl cat mai mare. Vezi ca sunt dif de la hertz anume gama dieci care sunt concepute sa sune bn direct pe player. Asta daca vrei ceva bun..daca nu ai mac audio care sunt mediocre ai ceva de la alpine cu rms jos care canta binisor pe player si or mai fi dar nu-mi vin acu. Pe spate recomand sa pui coaxiale ovale ca sa auzi si ceva bass..cu toate ca fara amplifucare sau macar un player nou nu tre sa ai mari asteptari. |
Mă gândeam la astea " http://www.motorvip.ro/produs/difuzo...eer-ts-g-1021i ", sper să nu fie reclamă. Prea puternice?
|
e mai puternic difuzorul de la telefonul meu.
sunt niste gunoaie. imagineaza-ti ca la 70 de lei pretul lor, au costat vreo 15-20 ca sa fie fabricate. |
Pe usile din spate incap difuzoare de 13 cm, ce ai ales tu au 10 cm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning