![]() |
Audi TT Roadster
2 Attachment(s)
De vanzare aceasta jucarie frumoasa .
Fabricatie 2004 , inscrisa RO in 2008 Motor 1.8 Turbo 110 kw cod AUM Te simti in ea ca in copilarie in masinuta din parc. Dotare multiple, enumar: Climatronic Oglinzi electrice Scaune incalzite Tapiterie piele: scaune/fete usi/volan/schimbator Jante aliaj 18" ABS ESP RadioCD AudiConcert Woofer din fabricatie Finisari ALU Computer de bord Servodirectie Volan reglabil pe inaltime si adancime Geamuri electrice Decapotarea este electrica , perfecta Paravant in spatele scaunelor actionat electric , este din sticla De remediat: un far pare cam aburit pe interior, displayul central mai face fiiguri uneori (e problema cunoscuta la TT), are 2 zgaibe mici cat un deget pe usa de la sofer . Recomand viitorului proprietar schimbarea farurilor cu unele noi-noute cu daylight inclus, costa vreo 550 ron , import Germania. Recomand test autorizat pt cine doreste KM bord 125000 , reali din cate am verificat eu Mai sunt multe de spus despre aceasta masina insa un drive test va convinge mai usor. Masina e de vis , ochelarii de soare ofer gratis 8) ITP 2016 RCA valabil 6 luni Pret 6500 euro Accept si unele schimburi doar cu masini care sa-mi placa cu adevarat, nu sunt multe, doar marci Germane si Japoneze. Pentru schimb imi evaluez jucaria pe la 8000 euro. |
Re: Audi TT Roadster
10 Attachment(s)
Poze recente
|
Re: Audi TT Roadster
foarte frumoasa, spor la vanzare! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning