![]() |
vand E30 coupe
6 Attachment(s)
vand BMW ursulet coupe, motor 323, suspensie sport H&R, evacuare sport, jante 17" Mille Miglia + 2 jante tabla bmw, cauciucuri noi, spoiler + eleron m technik, praguri, prelungire capota, faruri angel-eyes, interior impecabil, volan sport bmw, boxe JBL limited edition + mp3 JVCb, pret 4500e
detalii 0722 138522 sau 0767 305652 |
Re: vand E30 coupe
4 Attachment(s)
alte poze ...
|
De ce o dai mah??:shock: :?:
|
imi iau ceva mai nou ... nu am cum sa le tin pe amandoua :(
|
nu-ti mai place ursulica?
vrei tu ceva mai nou? si cand o sa-ti iei ceva mai nou si o sa treaca ursii pe linga tine "in blana" te vad iar ca postezi pe aici: "CUMPAR URS" |
in pret intra si sistemul audio, se poate da si fara, caz in care pretul scade spre 4000 ...
HAI, daca aveam bani le tineam eu pe toate, dar asa ... o sa ma amarasc sigur cand o sa treceti pe langa mine :sad: |
[QUOTE=bHzOne;893985]later edit: scuze, tu eshti noul proprietar, am facut confuzie... tu eshti cel care a cumparat`o shi bushit`o nitel :D
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=33606 masina e foarte foarte frumoasa insa 4500 nu cred c`o sa iei foarte curand ma poti injura daca vrei, pe privat...[/QU poate ca ma bag aiurea dar are dreptate...u ai luat-o cu 3700 si ai bushit-o un pic si i-ai mai facut ce i-ai mai facut ca doar am citi si eu pe threadu pe care l-ai facut si acum vrei sa o dai si cu mai multi bani.mai bine pune-o pe autovit ca acolo cred ca ai mai multe sanse. |
masina a fost luata cu 3700 dar cheala, iar pretul actual include pe langa tot ce s-a pus pe ea si sistemul audio. Cum am mai spus, se poate da si fara el.
Si masina nu a fost bushita cum se presupune de catre x si y, doar spoilerul fata a fost agatat intr-o bordura, dar in fine ... de dragul posturilor ... |
pacat ca il dai dar ...asta e ..;) ..bafta cu vanzarea .....
ps.. poate mai vb sambata dak vii .......;) |
ms mari :) sambata n-am cum, sunt la iasi, cu fotbalul :)
|
Quote:
|
salut.eu nu am vrut sa sune cum ca as avea ceva cu tine sau cu masina si din partea mea poti sa o vinzi si cu 7000E.bafta cu vanzarea masinii
|
nu cred ca ai sanse sa o dai pe 4tuning ...mai ales la ce filmulete ai cu ea ........nu mai cauta nimeni ursi omorati ....sau .....cine stie
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning