![]() |
Logan TGA .......
8 Attachment(s)
inca un cotet sper sa fie ok.........
|
Re: Logan TGA .......
frumos cotetul,ai putea pune niste stergatoare aero si sa inrosesti plasticul alb de pe stopul dreapta :D:D
|
Frumos Loganashu imi place ca nu l-ai incarcat cu tot felu de prosti..bafta in continuare;)
P.S. viteza aia e adevarata sau e facatura:lol: |
n-are cum sa fie adevarata..are 1.6 mpi .. nu te amagi..nu prinzi 200!
vopseste si manerele de la usi daca poti;) si vezi sa nu mai pui alte alea pe ea e ok acuma...poate iti schimbi barile pe viitor , nu cu prelungiri si jenti( daca tot iti iei, ia-ti pe 17 k sunt dimensiunea ideala pt logan) si niste neoane de exterior (undercar) albastre si aia e daca tot mai vrei sa investesti in ea, ia-ti si un sistem audio tare si gata |
alex tga,are de ceva vreme loganul,si il face usor usor,cu banii pe care ii are la dispozitie.....tga`ule...evacuarea e super :D
|
man frumos loganu .. dar baga-i o articulatie sport .. si niste jante mai marii ;)
|
1 Attachment(s)
ce am facut pe la ea:
muzic, evacuare, cip, jante gume spate 205/55/15 fata 195/55/15 vopsit prin interior ca la 1.6 16v, lumini bord schimbate........ in rest se vede mari are arcuri eibach sebaa viteza e indicata de ceas in mers....... fa un calcul si u la turatie ;) tud momentan nici nu am mai spalato de 2 saptamani :D de cand mi-a venit jucaria cea noua si ma gandeam la alte stergatoare ca alea au inceput sa fie acolo la misto si la fel cu stopurile dar mi-a fost lene in poza e noua jucarie :D |
ce consum fain aveai aproape 15:)
|
pleaca ma cu cotet cu tot...:))) ne-am saturat de toba ta...
|
eu zic ca dadea bine cu folie mai ales ca ai stalpul facut in negru...
|
stiu loganul asta, l-am vazut in paralel o data, cu o dacia sport, facuta de "batrani"
|
Facut Bine ,dar Si Mai Bine Eraq Daca Avea Niste Jante Ceva Mai Mari Poate In Viitor Se Monteaza Si Alea DACA VREA PROPRIETARU!!!
|
detali despre evacuare ne dai si noua. imi place ce vad acolo pe vitezometru 195+, meserie! ! ! si eu i-am dat la a mea cam la fel ;) ! ! !
|
Quote:
|
arata binisor masina ta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning