![]() |
E vreunu dintre voi caruia ii place HIP-HOP-ul ???
Sau practicati vreunul Breakdance-ul???
|
Hip-hop da, da sa practic breakdance :roll: ... la 140 Kg ar fi cam greu :D
|
hmmm ....omule respect ptr ca asculti HH , HH= hip hop :P asha.....iar cu kilogramele nu ar fi imposibil ...intradevar ar fi un punct in minus dar merge....sa stii ca sunt o gramada care sunt mai \"mari\" in kg si rup la breakdance...mie imi place breaku` deoarece niciodata nu te plictisesti....tot timpul progresezi....am facut cand eram mai mic fotbal 5 ani de zile si m-am lasat deaorece toata ziua faceam aceleasi chestii ....era monotonie curata peace
|
Eu sunt cel mai mare Rapper de pe forumu` asta ! Crede-ma! :twisted: :twisted:
|
Nu, eu sunt cel mai mare. Fireburn e cel mai modest :D :wink:
|
Nu sunt modest dar asa e..Ascult Hip Hop si ma imbrac larg sin `93 ! :twisted:
|
si eu ascult 99% hip-hop si imi place la nebunie.....imi palce sa dansez HH si ma pricep cat de cat (asa mi s-a zis) dar nu break.....si eu sunt prea \"greu\" pt break, dar las ca slabesc eu :)
|
Hip-Hop-ul e viata mea ..deci va rog !! 8)
|
lol fireburn esti din obor? eu sunt prin cotroceni / ggara de nord poate ne vedem odata pe la h :P ash vrea sa te vad sunt curios oricum ma bucur ca ascultati HH ....pacat c nu faceti break :P incercati ma ca e super credeti-ma
|
HH ascult si eu ... de fapt, ascultam la greu pana acum vreun an de zile. Tzoale largi, etc. Acum m-am dat mai mult pe RnB, dar si HH a ramas in sufletul meu. Dupa cum spunea un prieten de-al meu ( inebunit dupa HH )... WoRd Up :twisted:
|
Ne vedem si in H .. Vezi ca eu vin azi..Intrebi de Fireburn pe acolo ..o sa dai de mine stai linistit..! :P
|
:P mey o sa ma vezi u tziam zis scriu in doua topicuri diferite ca sa vezi...o sa fiu imbracat in verde :P ca sa ma vezi :)peace
|
Mey doar 5-6 oameni asculta HH pe aici?:( ce naiba ....ce ascultati voi :P \"manele\" :)
|
Santos: eu asculta muzica house, tehno, goa, trance, hard house, progressive, hard core, etc.
si muzica ciudata gen: massive attack, radiohead. ascult si hip hop dar mai putin, imiplace asta romanesc: vertia saga, bitum rece, vd si dj paul, supa human crew, racu, methadon etc. . si mai imi plac paraziti. nu ascult mafia si nici la familia si nici formatile care isi lauda cartierul si se lauda si pe ei (excesiv) :). pS: ascult si muzica lautareasca (nu manele) aia de pahar cantata de lautari adevarati, :) |
Si mie imi place HH si ascult numai HH fara manele :? :x ... duh ... mai ascult o manea ..dar ajea ...RaR .. :lol: :P :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning