![]() |
Fiat Punto
1 Attachment(s)
Dezamagitoare participare la BMW... De data asta am ales o masina draguta,vedere spate,dimensiune mare :!: .
Dead Line De ce atat ? Pooooooi ! sa aiba TOATA lumea timp ( pentru ca Pastele..si pentru ca mai mereu se cere prelungire ! ) 1 MAI Sper sa fie mai multa lume prezenta !!!! SPOR !!!! |
Re: Fiat-Punto 2012
Deeeeeeeeci,iarasi nu se anunta si nu face nimeni ? :rolleyes2
|
Ma bag eu :)
|
sa vad ce fac si eu ... nu promit nimic
|
Re: Fiat Punto
Nu se prea mai tine cont de lucrari aici, majoritatea sunt de prietenie voturile, cine are mai multi prieteni castiga. De asta nici nu se prea ofera multi sa mai faca treaba! :D
|
asta am observat si eu...era asa de ceva ani . Oricum,nu strica sa facem,poate se voteaza pe merit,nu prietenie.Poate se si verifica voturile..cine stie ;) . Haideti la lucru..:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
eu propun altceva in legatura cu voturile ,sa se faca cum era inainte
10 pct x - argumentare 9 pct y - argumentare cum e si pe autemo acuma , asa voturile se dau pe prietenii si vechime si sunt satul deja de ***urile astea , daca nu se aproba ce am zis si iara se dau voturi aiurea asta e ultimul saptamanal la care mai particip ,si ca sa arat ca lucrez la masina si ca ma doare undeva daca cineva fura ceva din ideile mele am sa postez un wip cu masina . |
Parerea mea, pe langa ce ati spus voi baieti, e ca nu exista competivitate intre noi, nu stiu de ce..cand ma apucasem de vt pe vechiul forum lucram din placere, incercand sa arat ca pot sa fac din ce in ce mai bine, sa evoluez. Acum multi fac asa, ca sa fie..
@lovenady - la prima vedere a wipului tau m-am speriat :)) ma gandeam ca folosisem acelasi donor si oarecum aceeasi idee. |
:)) sunt curios ce ai facut tu :)) :lol:
|
In ce stadiu sunteti ? Eu mai am putin :rolleyes2 . Pana la urma cine se prezinta cu ceva ?
|
Eu aproape am terminat, nu am facut ceva prea complex, mai mult c/p si brush putin :lol: posibil ca diseara sa o postez.
|
eu am fost ocupat si nam putut sa mai lucrez la ea si saptaman asta sunt cu tezele , cred ca o termin pana pe 1 ,sper ,daca nu o sa vin wip cu ea
|
Din pacate nu se accepta wip'uri ( cel putin nu la poll'ul asta,poate nici pe viitor ). Incearca sa o faci cat de cat macar sa semene a masina si vedem ce'i de facut. Succes !
|
1 Attachment(s)
Eu o postez asa. Nu mai am timp sa lucrez la ea :D
|
Foarte draguta ! Maine pe la pranz o postez si eu :rolleyes2 ! Mai asteptam creatii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning