![]() |
Vand 3 incinte
15 Attachment(s)
Cum spune si titlul, vand 3 incinte, una inchisa si doua bas reflex.
1. Incinta inchisa dimensiuni: 50cmX50cmX25cm, 40L. MDF 18mm, fara conectori, s-a folosit cu magnetul in exterior. Pret 50 lei. 2. Incinta bas reflex dimensiuni: 63cmX38cmX40cm, 50L acordaj 35hz. Fata dubla, mochetata plus conectori. Pret 150 lei. 3. Incinta bas reflex dimensiuni: 95cmX44.5cmX26.5cm, 65L acordaj 29hz. Partea pe care vine montat difuzorul este din MDF de 30mm iar in rest s-a folosit mdf de 18mm. Pret 100 lei. Toate incintele sunt pentru difuzoare de 12". Nu raspund la intrebari gen ultimul pret. Nu trimit prin posta. |
Re: Vand 3 incinte
Salut. asta http://194.88.148.41/?mmid=a097e18ffbcd044340 este incinta de 50 de litri?
|
Exact.
|
Salut,
Mai ai vreuna din cele 2 mari? Ambele sunt mochetate asa frumos? As fi interesat de una. Lasa-mi un nr de telefon in privat |
Salut, sunt nemochate cum se vad in poze.
Incinta cea mochetata e facuta de Claudiu Urban in intregime, dupa un proiect al meu. Celelalte sunt facute de mine, dar cred ca Urban le poate mocheta la fel fara prea mult efort. Se pot proba in Bucuresti, nu ma complic cu posta. |
Incinta mochetata s-a dat.
|
Valabil.
Cu mentiunea ca la incinta inchisa m-am grabit putin si am uitat sa scad ramforsarile si faptul ca are fata dubla, dupa ultimele calcule incinta are 36L, iar cu un difuzor normal de 12" cu magnetul in interior se ajunge undeva la 32-33L utili. |
locatie?
|
Valabil doar incinta nr3, detalii in primul post.
Reducere de black friday 50%. |
Deci cea cu 2 tuburi la 50 lei...daca mi-o trimiti prin Fan Curier cu plata la mine..o iau. Stima
|
Revine la pret normal.
Detalii in primul post. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning