![]() |
salut! intrebare despre e60
salut , am un e60 din 2007 ( nu este facelift) , motorul este 2500. am o intrebare legata despre motor: sunt momente , cand din cand in cand se aude motorul putin mai tare(mai nervos) si cand o calc masina incepe sa traga mult mai tare decat de obicei. de exemplu daca merg cu 20-30 la ora si apas la maxim acceleratia ea pleaca mult mai tare decat in majoritatea timpului cand motorul nu se aude asa "nervos" . aceste momente sunt rare, dar nu foarte rare. de la un service mi au spus ca asa ar trebui sa traga tot timpul , nu numai din cand cand. are cineva idee despre acest lucru?
nustiu daca m am facut inteles.. multumesc |
Re: salut! intrebare despre e60
poate daca ai oferi mai multe detalii , gen 525 diesel sau benzina , automat sau manual ? alte simptome ? cand se aude motoru mai tare nu ai si exces de fum ?
|
Diesel, cutie automata.Nu scoate deloc fum, singurul lucru care se intampla este ca motorul se aude putin mai tare iar masina trage mult mai tare decat de obicei.
|
probabil sta sa crape pompa de injectie si atunci cand e nervoasa i se modifica avansul........................ si bauuuuuuu ii da cate un jet mai cu stropi in injectoare ....scuza-mi exprimarea am incercat sa ma fac inteles :D
|
Quote:
|
pai din punctul meu de vedere ai doua variante:
1. dute cu masina la service 2. mergi cu ea asa pana crapa |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning