![]() |
PGO G-MAX 50
3 Attachment(s)
Salutare , recent mi-am achizitionat un PGO G-max de 50 si vreau sa incep sa lucrez la el usor usor , tinand cont ca eu nu prea ma pricep la 2 roti , am venit aici poate ma ajutati voi cu el in eventualitatea problemelor care vor aparea. Poze :D
Ca sa nu fac un dublu post am sa dau un edit aici , jucaria prezinta 2 probleme momentan : 1. dupa ce merge un timp , cand se incalzeste motorul nu vrea sa mai urce in ture peste 4000 , nu reuseste sa miste roata si se inneaca daca il turez mai mult de 1 secunda , din ce am citit pe net si din manualul de service cel mai probabil este din cauza socului automat , e posibil sa nu mearga cum trebuie. 2. atunci cand se misca roata din spate are un clancanit care se aude de undeva de sub caroserie prin mijlocul scuterului , nu am reusit sa imi dau seama ce este , vreo idee ? |
Re: PGO G-MAX 50
Nimeni nici o idee ?
|
4 Attachment(s)
Mai las si eu un post aici , astazi am desfacut parte din scuter sa vad poate elucidez problema cu turatia si in timp ce desfaceam plasticul am reusit sa rezolv problema cu tacaneala ciudata , era cablul de frana care atingea in roata din spate si vibra in asa hal ca tremura plasticul de pe bord , idiotul care umblase la el inainte montase cablul prost . Am dat jos si socul si filtrul de benzina , socul nu pare sa fie dus si filtrul era curat , acum ramane sa verific pompa de benzina si sa curat carburatorul, cateva poze din operatia de azi :D
|
Mai las si eu un post aici la voi , astazi am schimbat tot ansamblul de kick start plus o bujie noua NGK . Urmeaza o delimitare totala si un carburator mai bun , poate si o toba noua depinde de buget
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning