![]() |
salonul de motociclete 2005
AVANPREMIERA ! - SALONUL DE MOTOCICLETE 2005 !
Pentru cei dintre noi, si nu putini, pasionti de sportul pe 6 roti, adica alternativ 4, apoi 2, va sfatuim sa nu va faceti program in perioada 8-10 aprilie 2005! Ca in fiecare an, la romexpo, va avea loc cel mai reprezentativ eveniment in lumea moto. Este suficient timp, vom reveni cu un articol si detalii. Cu aceasta ocazie, va anuntam si parteneriatul intre 4tuning.ro si www.motociclism.ro Consideram o veste buna ca cele mai puternice situri dedicate sportului auto si moto din Romania, vor conlucra pentru o cat mai buna tinere la curent cu cele mai bune informatii in domeniu. |
Abia astept sa ma duc sa vad din nou o hayabusa :) am fost si anu trecut a fost frumos
|
I'll be there !!!
|
Chiar ma intrebam cand o sa se mai faca asa ceva, dar despre SIAB nu se stie nimik? ca au trecut ceva ani de la ultimul :cry:
|
Ultimul show moto pe care l-am vazut a fost de Zilele Automobilistice Satmarene , adica cam pe la inceputul lui octombrie
The whole show : Burnout , Weeling .. tot super tzapan 8) |
:( si eu vreau sa vin ...
|
-Voi fi prezent acolo deoarece am hotarat sa fiu si eu un posesor a 6 roti. In aceasta primavara am sa achizitionez si eu un motor si nu am cum sa nu ma intereseze si aceasta lume a motoarelor ramasa pentru mine una din cele neexplorate.
-Actualmente urmez scoala de soeri la Tomina Trans si in curand sper sa fiu si eu pe strada pe doar...........2 roti!!!!!!! |
Re:
Quote:
Intre 7 si 16 octombrie 2005 la Romaero Baneasa intre orele 10:00 si 20:00. |
primii castigatori:
hondarul michael golftuning luca cipin-kus zerocool 200sx din pacate ajung abia deseara sa aranjez la intrare scuze dupa asta, mergeti la intrare si spuneti 4tuning - username daca nu se mai inscriu oameni in concurs in urmatoarele ore, puteti ridica cate 2 invitatii va anunt peste cateva ore exact |
beton, sper sa nu se mai inscrie :D sa ma duc cu gagica :D :D :D
thx |
Cum de nu a pus nimeni poze pana acuma ??? am vrut sa fac eu si mam gandit ca are cine sa puna si nu am facut nici o poza !
|
pana la urma cum facem cu invitatizle!!!! pls raspundetzi
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
Am si eu cateva poze da obs ca baiatu de mai sus a facut mai mult la bebeluse si gagici decat la motociclete
|
6 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning